Mimo wszystko polecam bo nigdy nie zawiódł. Plusy: nowoczesny silnik, mało pali, samochód jest przestronny i komforowy, ma spory bagażnik no i jest śliczny ( pomimo lat i nowych kanciastych trendów ). Wady: tandetne materiały w środku, zbyt głośno na wyższych obrotach, mało trwałe i hałaśliwe zawieszenie, drogie części, słabe hamulce.
falowanie biegu jałowego
dziadostwo! kompletne sprzęgło już 2 razy i zanosi się na 3-ą wymianę
tupanie od nowości i nasila się, ale to też wina naszych dróg. Amorki dopiero po 100 tys.
jeśli ktoś się dziwi tej ocenie mając na uwadze tylną szybę to: używam zewnętrznych lusterek, więc nawet zagłowki są podniesione
duże brawa
parowanie bocznych szyb rozwiązałby mocniejszy nawiew na boki
naprawdę duże brawa ( w tej klasie, w roku 95 to było mistrzostwo świata )
mała pojemność, konieczność wyższych obrotów, więc musi być głośniej choć nie drażni ucha. Ale te skrzypienia i stukania z okolic podszybia i bagażnika!!!
sprawdzam to skrupulatnie ( bo mam limity w pracy ) - średnia za cały 2002 rok wyszła 6,22 przy rocznym przebiegu pow. 30 tys. km. To dobry wynik. Ocena byłaby 5 gdyby nie wysokie ceny napraw
może być
Sporo dupereli: trzaski, klekotanie, skrzypienie, trzecie światło stop ( gaśnie 1 z 10 żarówek, jeśli jesteś estetą to musisz kupić całą listwę za ponad 100 zł ), wyświetlacz w radiu, itp. Wydech i elektryka jeszcze nie ruszane. Amorki niedawno.
to cholerne sprzęgło!, silnik krokowy biegu jałowego