ogólnie to chyba średnio - miałem 12 letnią Fiestę i przez cały okres użytkowania (3 lata) dołożyłem mniej niż do Sieny przez dwa lata, ale komfort jazdy bez porównania nawet do Astry Classic. Bardzo lubię jeździć Sienką - sprawia mi wiele przyjemności. Trochę mało miejsca na zaawansowane AUDIO, ale sobie poradziłem - 6 głośników, mały wzmacniacz i gra bardzo przyzwoicie już za 1000zł.
pod warunkiem jazdy w dwie osoby
u mnie nie występują kłopoty z 1 i R
prawie nie reaguje na koleiny, za to poprzeczne nierówności dają ostro popalić
o ile do tyłu wcale mi nie przeszkadza wysoki kufer, to widoczność na boki w łukach jest fatalna, to samo na skrzyżowaniach - FATALNIE
jedyne zastrzeżenie do trzymania bocznego foteli
ogólnie dobrze, ale jak ktoś słusznie zauważył ciepłe powietrze w SIENIE poprostu śmierdzi
mam 4 osobową rodzinę i nikt nie narzeka
nie "zausłyszałem" uciążliwości chałasu nawet przy 155km/h - mogę normalnie rozmawiać, natomiast inna historia jest przy otwartych oknach przednich - huk i świst już przy 80km/hzy
średnio 7,3 E95; 9,0 E98 super ?; 8,4 LPG, na przeglądy jeżdżę do ASO - wcale nie jest tak drogo - zależy co robimy, czasami warto kupić części we własnym zakresie, a czasami w ASO
polecam - za 13 tys niewiele można kupić poniżej 7 lat
drobnych naprawek praktycznie nie było
po 18 tys. do wymiany bębny i szczęki, po 55 tys. do wymiany całe hamulce - zostały tylko przewody i zbiorniczek na płyn, wymiana tłumika ostatniego po 52 tys, bardzo czuły układ jezdny - zbieżność