: zachowuje sie jak benzyna i jest naprawde zrywny
naprawde fajne autko ale chyba przesiade sie w przyszlym roku na nowe Audi A4 z napedem na 4 kola Avant. Tak dla mnie to chyba ogolnie za ciazki jest (lubie bardziejj zwinne autka) a on lubi bardziej majestatyczne szalenstwa.
Naprawde mocny. 400 Nm robi swoje. Codziennie jezdze 100 km po autostradzie i to naprawde jest frajda!
Szybko i bez problemu. Dziala bez problemow.
To jest naprawde jego mocna strona. Po zjechaniu z autostrady jade jeszcze 25 km po waskich, kretych drogach z dobrym asfaltem - naprawde swietna zabawa (relaks przed i po pracy)
Tak do tylu to troche kiepsko. Ale sa czujniki parkowania wiec nie jest zle.
Lubie ten joistik i ogolnie wszystko znajduje. ale tempomat mnie denerwuje (na poczatku caly czas z naciskalem kierunkowskaz) i regulacja +/- nie jest wygodna.lepiej w kole kierownicy by bylo.
bez problemow.
jak to w BMW. cos za cos. masz tym naped to masz i mniejsze wnetrze. Ale ogolnie to bez kombii ciezkie jest zycie. Nic w nim wiekszego nie da sie przewiezc.
jak jest duzy wiatr (a te w Austrii sa) to na autostradzie przy 150 robi sie glosniej. Ale ogolnie bardzo dobrze - silniczek milo mruczy
mysle ze 7,7 srednio to nie jest zle szczegolnie ze mam ciezka noge i lubie przyspieszenie. Jak bym jezdzil 120 to bym schodzil do 6,5. Rewelacja!
mam pakiet Austryjacki bez jakis rewelwki wiec nie czuc jakiegos przesadnego luksusu. to troche obniza satysfakcje. ale za silnik, prowadzenie i ogolnee wrazenia to jest spoko. kto jezdzil BMW to wie o czym mowie.
Troche denerwuje mnie stukanie w dzwigience kierunkowskazu i cos w desce czasem zastuka. musze to w serwisie zglosic.
na razie nic.
- zużycie paliwa dla silnika 525 d 177KM 130kW