Super okazje u dealerów
Citroen XM

81 komentarzy
66 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
Ktoś napisał że XANTIA nie odbiega komfortem i jest znacznie lepsza od XM-a... Czym jest XANTIA??? Już wam mówie, nie udaną próbą skopiowania i udoskonalenia XM-a. Dlaczego tak sądzę? Bo w XANTI skopiowali wygląd, który bardzo nawiązuje do XM-a, wnętrze wychudzone i pomniejszone ale mimo to nawiązuje do XM-a, o zawieszeniu hydro.. juz nie wspomnę. Ale fotele nigdy nie dorównają tym zamontowanym w XM, miałem okazje prowadzić XANTIE i nie czuje się już tego komfortu, tej władzy i tej perfekcji. XANTIA JEST OKROPNA! Od dziecka jestem fanem tego samochodu, kocham go bardziej niż swoją żone i wszystko co jest na tym świecie, nigdy nie widziałem tak pięknego i doskonałego wozu, XM jest doskonałością motoryzacji i tego już nie da sie ulepszyć i upięknić.. on jest doskonały
Siedząc w Xm czuje się jak Pan, jak Mistrz kierownicy i żaden kierowca który stanie obok mnie chociażby Bugatti nie poczuje tego co ja.. Ja będę sie czuł o wiele pewniej i lepiej w moim XM-ie. 2.1 Turbo_D 1997 jest najlepszy
mam już go 5 lat i nigdy mnie nie zawiódł, 5 lat bezawaryjnej jazdy gdzie inni zmieniają samochody co rok bo się im sypią
Super samochód! Wygodny, piękny, oryginalny. Dla niektórych kierowców może sprawić kłopot parkowanie, ale akurat dla mnie nie stanowi to żadnego problemu
raz się urwała dźwignia zmiany biegów, to w serwsie citroena byli zdziwieni i mówili ze pierwszy raz spotkali się z takim problemem, a tak to bez zastrzeżeń. Rocznik 94 a śmiga jak nówka
Kupujcie je póki jeszcze są !!!
Kupiliśmy siedemnasto letniego Cytryna i był to bardzo trafny wybór. Prócz paru wizyt u mechanika związanych z normalnym uzytkowaniem i wiekiem pojazdu naprawdę NIC!!! Autkiem nieraz robiłem ok 2000km tygodniowo. Niestety moja Żona miała kolizję, kompletnie brak przodu i pokiereszowany tył. Podłoga nie ruszona, drzwiczki otwierały się jak w nowym Mercu. A pasażerowie wyszli z tego bez najmniejszych śladów. Nasz Cytrynek zdał swój ostatni test!!!

Ocena:
Oceń to auto