Super okazje u dealerów
69 samochodów w ofercie
Rabaty do 36 024 pln!
Fiat Ulysse

Ostatnie komentarze:
mnie ciekawi zachwyt Alhambą większego G nie ma na szczęście udało mi się ja szybko sprzedać silnik jak najbardziej bez zarzutów ale radzę się zastanowić bo regeneracja turbiny trochę kosztuje maglownice się sypią i skrzynie biegów też bardzo awaryjne osobiście Alhambry nie polecam
Witam. Szukam silnik własnie do Fiata Ulysse 2.0 Turbo. jeżeli ktoś coś wie to prosze o kontakt nr. tel 781 753 717
Ciekawi mnie taka niska ocena
Przecież Ullise to bliźniacze auto z Citroenem Evansion, Lancią Zetą i Peugeotem 806. Części, silniki, budy, zawieszenia są takie same. Na tej samej stronie tamte auta mają noty grubo ponad 4 a tu niecałe 4. Mam Lancię Zetę i raczej nie uwierzę, że Włosi jedno auto robią super a drugie knocą, chociż mistrzami jakości nie są.. Może ktoś kupując Fiata myślał, że będzie tani w utrzymaniu jak 126p albo Uno. Święte historyczne przekonanie, że Fiat jest dla masowego klienta i ma być tani, palić ciut ponad 6 litrów i większość rzeczy ma byś możliwe do naprawienia za pomocą drutu i młotka. Ale rozczarowanie
Obce tym co zdecydowali sie na pozostałe bliźniaki. Każdy wie, ze Citroen, Lancia czy Peugeot musi w utrzymaniu kosztować, a tu taka niespodzianka części z Fiata pasują.

Ocena:
Oceń to auto