Ogolnie jestem bardzo zadowolony (jak na razie). Koszty utrzymania sa niewielki, szybki ekonomiczny, o atrakcyjnym wyglądzie, duży bagażnik, spokojnie można podróżować w 4 osoby, nie tracąc dynamiki jazdy. Dobry do miasta i w trase. Z wad mozna wymienić właściwie tylko jedno - kiepską widoczność do tyłu (płasko położona tylna szyba, szerokie słupki tylne...)
Mocny, dynamiczny, elastyczny - rewelacja!
Dobrze zestrojona, bardzo mi sie podoba, nie trzeba zbytnio machac wajchą.
Zawieszenie komfortowe, karoseria przechyla się w ostrych zakrętach, ale nie zchodzi z toru jazdy ani na centymetr. Jednym slowem połączenie komfortu i bezpieczeństwa.
Do przodu i na boki ok, do tyłu tragedia, prawie nic nie widac (hatchback). Chyba założe sobie sonar cofania.
Poprawna, ale parę rzeczy można by dopracować (np. przycisk awaryjnych i centralnego zamka). Pelne wyposazenie, elektryka. Regulacja fotela kierowcy na wysokosc, czesc lędźwiowa, regulacja kolumny kierownicy (wysokość). Inteligentne wycieraczki...
Nagrzewa się szybko nawet na sporym mrozie, dmucha nieźle. Ogólnie ok. Podgrzeaany/chlodzony powietrzem jest też schowek.
Z przodu idealnie, z tylu dzieki wygodnej kanapie jest ok (przy 4 osobach na pokładzie). Mogłoby być z tyłu troszkę więcej miejsca na nogi. W miejscu środkowego pasażera rozkładany podłokietnik.
Troche za głośno, zwłaszcza po przekroczeniu 110km/h.
Jak na tą moc (110KM) i dynamikę rewelacja. Miasto 9l/100km, trasa 7l/100km. Jazda raczej ostra niż ekonomiczna.
Za ok. 33000zł dwuletnie auto (no dwu i pół letnie) z pelnym wyposazeniem (najbogatsza wersja RXE + szyberdach elektryczny) i niezawodne. Polecam!
Kupiłem niedawno dwulatka, po przegladzie wszystko ok, wymieniono tylko wieszak tłumika i kontrolkę niezapiętego pasa.
Jak dotąd żadnych (odpukać) problemów (ani ja ani 1 właściciel).