Motosłownik
Suzuki Kizashi
(od 2010)
- w klasie samochodów:
- Klasa średnia
- na podstawie liczby ocen:
- 5
(na podstawie 5 ocen)
- Silnik
- 50%
- Zawieszenie
- 25%
- Przeniesienie napędu
- 25%
Kontroluj spalanie i wydatki z naszym Dziennikiem kosztów!
- Średnia ocena:

Lista opinii o Suzuki Kizashi
| Filtrowanie opinii: | |
| Autor/Ocena | Samochód/Komentarz (Całokształt) |
|---|---|
Sławek 2010-12-22 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,85)
Jakaś rewelacja to nie jest. Raczej samochód z pogranicza kompaktu i klasy średniej, jeśli chodzi o wielkość. Wyposażenie jest dobre, jeździ ok, wyciszenie takie sobie. Bagażnik mały i jakiś taki nieforemny z wchodzącymi zawiasami do środka. Ogólnie cena jak na mój gust trochę za wysoka, ale to chyba z powodu dużej pojemności silnika i akcyzy. pełna ocena Sedan, 2.4 VVT 178 KM, 2010 r., 100 km |
Des Iraman 2011-08-15 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,69)
Suzuki to nie Mercedes, ani BMW, ani nawet Citroen. Wiele się nie spodziewałem, więc moje oczekiwania zostały zdecydowanie przekroczone. Idealny mały miejski samochód, świetnie wyposażony pełna ocena Sedan, 2.4 VVT 178 KM, 2010 r., 34000 km |
iaceo 2011-04-27 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,77)
świetny, nowoczesny samochód za rozsądną cenę, w zestawieniu z wyposażeniem nie ma konkurencji, chyba że w markach spoza pierwszej ligii. pełna ocena Sedan, 2.4 VVT 178 KM manualna, 2010 r., 2000 km |
Lucjan 2011-04-13 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,77)
zdecydowanie udany zakup, moze turbo domówie jak sie pokaże taka opcja:) pełna ocena Sedan, 2.4 VVT 178 KM automatyczna 4x4, 2010 r., 8000 km |
MacinP. 2010-11-16 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,69)
Najlepsza japońska limuzyna w tym segmencie. pełna ocena Sedan, 2.4 VVT 178 KM, 2010 r., 6000 km |
Super okazje u dealerów
Suzuki - 109 samochodów w ofercie
Rabaty do 20 100 pln!
Suzuki Kizashi

Ostatnie komentarze:
Bardzo ładny samochód niestety lepiej wygląda niż jedzie mimo silnika 2.4 l z automatyczną skrzynią biegów nie daje żadnej radośći z jazdy cena kusząca niecałe 100.000 za tak wyglądający samochód.Osobiście przez chwilę myślałem o zakupie tego auta ale po jezdzie próbnej bardzo rozczarowany zdecydowanie zrezygnowałem.Wybrałem inny .Też z kraju kwitnącej wiśni piędziesiąt koni mniej silnik diesla skrzynia manualna ale każde wyprzedzanie powoduje radość uśmiech i zadowolenie z dokonanego wyboru.
![]()
Suzuki Kizashi na firmę
Sprawdź, ile możesz odliczyć podatku VAT
Porównaj liczbę punktów serwisowych z konkurencją
Sprawdź raty leasingu/kredytu
Policz, od jakiego przebiegu warto dopłacić do diesla
![]()
Dowiedz się więcej o Suzuki Kizashi
Kierowcy zainteresowani tym modelem, odwiedzili także
Suzuki Kizashi - próba katany
Kiedy samuraj wybiera się w nieznane mu strony, musi zadbać o swoje bezpieczeństwo. Jego podstawową bronią jest katana - tradycyjny miecz japońskich wojowników. Od niego będzie zależało, czy samuraj przeżyje na nowym terenie i czy będzie się cieszył szacunkiem. |
Nowa ocena

Rankingi
Porównywarka

Polecamy!
Kilka dni testu redakcyjnego najnowszej generacji Porsche 911 przeleciały szybko, jak 4,3 sekundy, w...
Ekologiczne uzupełnienie oferty - Peugeot 3008 HYbrid4Peugeot 3008 stanowi pomost między kompaktowymi kombi i crossoverami. W przeciwieństwie do miejskich...

Ocena: