Motosłownik
Nie wiesz
co to jest
DPF - Diesel Particulate Filter?
W naszym Motosłowniku znajdziesz odpowiedź!
Wyszukaj słowo- Podsumowanie auta
Chrysler Voyager IV
(od 2001 do 2004)
- w klasie samochodów:
- Vany
- na podstawie liczby ocen:
- 144
- Silnik
- 42%
- Zawieszenie
- 29%
Kontroluj spalanie i wydatki z naszym Dziennikiem kosztów!
- Średnia ocena:

Lista opinii o Chrysler Voyager IV
| Filtrowanie opinii: | |
| Autor/Ocena | Samochód/Komentarz (Co pozytywnie zaskoczyło?) |
|---|---|
Tomek 2010-01-06 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,85)
Zawieszenie: Można go nie lubić ale autko ma już prawie w tej budzie 10 lat a jak sie umyje jak na Vana to chyba ładniejszej budy nie ma, jest bardzo wygodne dla rodziny z dziećmi, pali jak na tak duży samochód nie za dużo fotele sie fajnie przesuwają .Jeżdże nim od nowosci to fakt ma już 200 000 nie sprawdziły sie opinie że amerykaniec że awaryjny itp. powidział bym nawet że jest odwrotnie bo częściej naprawiam żony A6 niz Chryslera ale czasem sie źle trafi i tyle. Jak bym miał doradzac komuś to powiem tak kupujcie sobie chryslerka tylko od solidnego gościa co nie zajeździł go z przyczepą albo lawetą i niejeździła na opale. gadałem z facetem w serwisie i na moje obawy że to już 200 000 odpowiedział że przyjeźdzaja na przegląd egzemplaże z przebiegiem 400 000 i nie widać jeszcze końca sielnika więc nie jest źle. ja swojego nie sprzedam będe trzymał bo go lubie a po za tym co można kupić za 25 000 ladniejszego .Pozdrawiam pełna ocena Minivan, 2.5 CRD 143 KM, 2001 r., 198000 km |
jerzywciesielskiop.pl 2008-08-08 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,08)
Inne: auto przeszło wszelkie badania komputerowe,bez rezultatu, który by uzasadniał bardzo wysokie zużycie paliwa.Zostały wymienione na nowe:świece ,przewody wys.nap.wszystkie dostępne filtry,pasek rozrządu pompa wodna i rolki prowadzace, wymieniono olej w silniku i skrzyni biegów.Klimatyzacja używana jest oszczędnie.Często kontrolowane jest ciśnienie w ogumieniu i wykonywana jest korekta.Tankowanie odbywa się na stacji sprawdzonej i posiadającej dobrą opinię podczas użytkowania poprzednich samochodów . Samochód jest O'K ale to palenie to makabra i tylko ze względu na to nie kupiłbym z takim silnikiem następnego auta tej klasy. Proszę o radę . pełna ocena Minivan, 2.4 i 16V 147 KM, 2001 r., 165000 km |
Zbyszek 2011-08-08 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,69)
Inne: Idealne auta dla rodziny. Nie jest to bus, choć bardzo pojemny. Wcześniej jeździłem kombiakiem, ale żaden kombi nie ma szans do voyagera. Auto ma dobre przyśpieszenie, oraz jest bardzo pojemne, wersja z sześcioma fotelami umożliwia dowolną konfigurację miejsca. Po złożeniu jednego fotela zmieści nam się wózek bez najmniejszego problemu. Auto idealne na długie trasy - wygodne fotele. Spalanie jak na vana uważam bardzo dobre: do 90km/h - 7 litrów w trasie, do 160km/h - 9 litrów na utostradzie, co przy takich gabarytach uważam za duży "+". Na wakacje z dzieckiem zabraliśmy połowę mieszkania, a i tak był luz w środku :) POLECAM pełna ocena Minivan, 2.5 CRD 143 KM manualna, 2002 r., 185000 km |
Jarosław 2009-03-27 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,08)
Karoseria: Gdyby nie te "standardowe" problemy ze skrzyniami to jest to bardzo dobre auto.
Serwis Łódzki - bez komentarza.
Wytrzymała nie !! rdzewiejąca karoseria
Duży komfort jazdy
Umiarkowane spalanie.
Bardzo trwałe tapicerki!!
Super tworzywa.
Wersja St&Go.
No i ta fatalna mieszanka.Fajne auto i słaby jakościowo zespół napędowy made in Italy !
Następna będzie Toyota. pełna ocena Minivan, 2.8 CRD 150 KM, 2004 r., 150000 km |
On 2009-01-09 ![]() ![]() ![]() ![]() (5,00)
Inne: Rewelacyjny samochód do dalekich podróży.Ceny części zamiennych, ich dostepność bez uwag.
Dzisiaj zamawiam części we Wrocławiu, jutro mam je u siebie w Słupsku.
Porównując analogiczne części do omegi, ceny do G.V. są porównywalne.
Dla mnie i dla mojej żony, tylko i wyłącznie amerykańska mechanizacja.
pełna ocena Grand Voyager, 3.3 158 KM, 2001 r., 190000 km |
Rafał z Marek 2008-06-14 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,77)
Inne: Polecam to auto wszystkim którzy cenią sobie komfort i przestronność i są w stanie sprostać trochę wiekszemu spalaniu.Po zalożeniu gazu wydaje mi się że jjadę taniej niż na dieslu i to jest niezawodna prawda polecam jednostki benzynowe są trwalsze i bardziej niezawodne pozdrawiam Rafał Z Marek pełna ocena Minivan, 2.4 i 16V 147 KM, 2001 r., 15000 km |
Tomek 2007-06-30 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,23)
Zawieszenie: Co do wyglądu auta super miejsca też sporo na wakacje fajny ale na tym koniec
Reszta padaczka skrzynia biegów serwis drogi że można dostać zawału zamienników nie ma reasumując samochód dla bogatych i nie do firmy nie daj boże go mocno eksploatować bo sie rozleci pełna ocena Minivan, 2.5 CRD 143 KM, 2002 r., 150000 km |
DZIBEK 2009-03-05 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,92)
Silnik: Naprawdę silnik pięknie pracuje bardzo ładne osiągi spalanie i przyspieszenie jak na gabaryty a do skrzyni biegów idzie się przyzwyczaić i bardzo dobra rzecz webasto , klimatronik i kontrola trakcji ładowność chyba nie ma więkrzego w tej klasie pełna ocena Grand Voyager, 2.5 CRD 143 KM, 2003 r., 127000 km |
Marcin 2008-03-24 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,23)
Inne: przestrzen, auto ogolnie na 5-tke, jednak zadny nowych doswiadczen sprzedaje swoje bo pod garazem czeka juz Toyota Land Cruiser ;), ogolnie z ostatnich 5 aut to jedyne ktore oceniam na 5 ( byly Peugeoty, Renaulty, Nissany) pełna ocena Grand Voyager, 2.5 CRD 143 KM, 2004 r., 90000 km |
marcin 2010-07-26 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,31)
Inne: jest to moj trzeci grand voyager ale pierwszy z dieslem i jego ekonomika jazdy w porownaniu z benzyna jest super . swietny samochod dla rodziny ktora duzo podrozuje polecam pełna ocena Grand Voyager, 2.5 CRD 163 KM, 2002 r., 124000 km |
Przemek 2009-10-10 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,31)
Inne: Silnik: bardzo dynamiczny i dosyć oszczędny.
Nadwozie: największy, najwygodniejszy i najpojemniejszy
Ogólnie: stosunkowo prosta, typowo amerykańska konstrukcja pełna ocena Grand Voyager, 2.5 CRD 143 KM, 2003 r., 163000 km |
Wiktor Sawoniaka 2008-02-21 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,23)
Inne: Doskonałe auto na długie podróże rodzinne - auto jest bardzo pojemne a przy tym doskonale sie prowadzi - nie czujesz, że jedziesz dużym autem. pełna ocena Minivan, 2.5 CRD 143 KM, 2004 r., 128000 km |
beatus 2009-10-06 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,62)
Inne: nie specjalnie sie znam na samochodach , wiem jedno , mam to auto od ponad roku i jeszcze mnie zawiodło , i to jest najpiekniejsze pełna ocena Minivan, 2.4 i 16V 147 KM, 2002 r., 75000 km |
miki 2011-01-19 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,69)
Silnik: Super dynamiczny i zrywny nawet przy automacie. Nigdy nie brakuje mocy nawet pod górkę ! pełna ocena Grand Voyager, 3.3 158 KM automatyczna, 2001 r., 202000 km |
bob 2010-07-04 ![]() ![]() ![]() ![]() (2,92)
Zawieszenie: myślałem, że będzie gorzej. Jest znośnie mimo resorów piórowych z tyłu. pełna ocena Minivan, 3.3 i V6 174 KM, 2001 r., 222000 km |
Super okazje u dealerów
801 samochodów w ofercie
Rabaty do 109 200 pln!
Chrysler Voyager

234 komentarze
180 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
Do ~tomek:Dzięki serdeczne
miałem to samo z wycieraczką ale po wyczyszczeniu i osuszeniu wszystko hula jak należy ... Pozdrawiam
Panowie czy warto kuic napiszcie chodzi o 2.0 16v
Do ~Łukasz: hej. wszystkie przyciski są podświetlane punktowo przez diodę w każdym przycisku. jeśli nie świeca sproboj zdjac panel i wyczyścić płytkę i kostki wpięciowe.u mnie jak dostawal panel wilgoci to przy wlaczeniu np.ogrzewania wlaczala sie tylna wycieraczka.problem ustapil po wyczysczeniu plytki drukowanej.
Zobacz również
Kierowcy, którzy oglądali Chrysler Voyager, oglądali także
Dowiedz się więcej o Chrysler Voyager
Kierowcy zainteresowani tym modelem, odwiedzili także
Klasyka gatunku vanów
Prawdziwe vany przybyły do Europy zza oceanu, a ich niekwestionowanym protoplastą jest właśnie Chrysler Voyager, produkowany od 1984 roku. Obecna, dopiero trzecia generacja tego modelu znana jest już od pięciu lat, a mimo to wciąż wygląda świeżo i interesująco - oczywiście na swój styl, bo Voyager to kawał wielkiego samochodu, który swoimi gabarytami i wyglądem jednoznacznie przyznaje, że jest prawdziwym, zaprojektowanym od podstaw vanem. |
Nowa ocena

Rankingi
Porównywarka

Polecamy!
Kilka dni testu redakcyjnego najnowszej generacji Porsche 911 przeleciały szybko, jak 4,3 sekundy, w...
Ekologiczne uzupełnienie oferty - Peugeot 3008 HYbrid4Peugeot 3008 stanowi pomost między kompaktowymi kombi i crossoverami. W przeciwieństwie do miejskich...
Galerie
Range Rover Evoque Victoria BeckhamAuto w Firmie
Najczęściej oceniane auta firmowe
autoWcentrum
najwyższe oktanyAuta - Chrysler Voyager
najaktywniejsiKierowcy - Chrysler Voyager
najnowszeDzienniki pokładowe
Śliczny deszczowy dzień włączenie wycieraczki tylnej szyby i przyciski na konsol...
W związku z zapotrzebowaniem na duże auto z możliwością przekształcenia powierzc...

Ocena: