Oceny Chery – wybierz model

Najnowsze oceny Chery

~Adam
Chery Tiggo 9
SUV PHEV 1.5 Super Hybrid 428KM 315kW
Najlepsze auto w tej cenie , jakosc wykonania nie ustepuje europejczykom Samochod moze i chinski ale czy nie pamietacie jak wszystkie fabryki w niemczech stanely bo nie diplynely chinskie polprzewodniki. Przestancie placic drugie tyle za postrzeganie marki i za to ze na chinkie komponenty przykleja wam zanczek bmw
Dodane 12 dni temu
2,6
~Przemek
Chery Tiggo 7
SUV 1.6 T-GDI 147KM 108kW
Auto robi świetne wrażenie, jednak jest totalną porażką. W moim Tiggo posypała się skrzynia biegów i pomimo, że na gwarancji to serwis twierdzi, że do uszkodzenia doszło z mojej winy. Autem zrobiłem nieco ponad 10 tys km i problemy z elektroniką to jest standard i cały czas dzieją się cuda, a zepsuta skrzynia biegów to tylko 'cherry' na torcie. Nie polecam tego grata, bo sam samochód i ASO nie zdają egzaminów.
Dodane 2 miesiące temu
4,4
~Auto Kiwi
Chery Tiggo 4
SUV 1.5 HYBRID 163KM 120kW
Mogło być lepiej, ale też nie ma co marudzić - efekt świeżaka na rynku. Trzeba swoje odcierpieć. Poniżej więcej szczegółów i informacji co mnie zaskoczyło, a co zirytowało.
Dodane 1 miesiąc temu