Ocena kierowcy - Daewoo Lanos Hatchback

Silnik 1.5 i 86KM 63kW
Rok produkcji 1998
Daewoo Lanos Hatchback 1.5 i 86KM 63kW 1997-2003 - Oceń swoje auto
koreański grat
na wyprzedzenie czegokolwiek trzeba czekać wiekami zanim się rozpędzi do 100 km/h też trochę poczekamy
w moim egzemplarzu rozsypała się przy 57000 w polonezie mi więcej wytrzymała (160000)
jak go utrzymasz przez 30 min z prędkością 140 km/h to jesteś mistrzem,ja nie mogłem sobie dać rady przy nie całych 140 km/h
coś tam widać
tragiczna,poczynając od wnętrza,które się tłucze,stuka i tak dalej,po blachę gnijącą po 2 latach
co tu komentować?
nie rewelacyjnie,auto idealne dla trzech osób,w cztery i pieć już jest ciasno
na trasie nigdy nie jechałem więcej jak 110 km/h tylko ze względu na strach że sie rozleci i hałas
trudno to nazwac ekonomicznością,jak przy w miarę spokojnej jeździe w zimie pali nawet i 14 litrów a w lecie w mieście nie schodzi poniżej 10 litrów,na trasie mój rekord to 9 litrów
jeśli by było -100 to bym tyle dał,bo ten samochd kosztował ponad 20000 PLN a w same części przez 1,5 roku eksploatacji włożyłem 7000 !Odradzam każdemu,daewoo robi wszystkich w buca,lepiej już kupić starszego poloneza a on napewno się tak szybko nie rozpadnie (jeżdziłem to wiem),na szczęście w 2002 sprzedałem go,ale było trudno,ogółem jak najbardziej na NIE !
w moim egzemplarzu blacha posypała się po 2 latach
tutaj nie najgorzej ale jak coś nawali o później kupno w miarę nowego malucha by taniej wyszło
Dziennik kosztów dla Daewoo Lanos Hatchback 1.5 i 86KM 63kW
8,4