Ocena kierowcy - Daewoo Lanos Hatchback

Rafał (kalan_rafal@wp.pl), 23 lat temu
Silnik 1.6 i 16V 106KM 78kW
Rok produkcji 1999
Daewoo Lanos Hatchback 1.6 i 16V 106KM 78kW 1997-2004 - Oceń swoje auto
Polecam wszstkim samochód Daewoo Lanos!!! Jest to bardzo wygodny o zgrabnej sylwetce wozik. Bez zarzutów nadaje się dla rodziny (oczywiście nie większaj niż 5 osób :)).
Bardzo cichy, 106 koni w zupełności wystarcza do dynamicznej jazdy. Lubi wysokie obroty:)
Jak narazie bez zarzutów. Jednak przełożenie na 5 mogłoby być krótsze.
Jak dla mnie OK! Może czasami za miękkie zawieczenie i za dużo buja na wertepach.
Do przodu jest spoko, jednak do tyłu trzeba sie przyzwyczaić (5-drzwiowy hatchback).
Może być. Trochę za mało schowków.
Mam klimę dlatego wystawiam 5+. Latem chłodzi, zimą szybko się nagrzewa - wszystko wporzo!!! :)
Wystarczająca do wygodnej jazdy, nawet na dalekie trasy.
Bardzo dobre - nie mam na co narzekac.
Większego znaczenia dla mnie to nie ma ale mogłby mniej palić w mieście. Jeżeli macie LPG to jesteście wielcy:)
Cena zakupu jest super (biorąc pod uwagę wyposażenie oferowane w tej cenie). Gożej jednak sprawa wygląda z odsprzedaniem.
Bez zarzutów. Raz czy dwa miałem tylko problem z zapaleniem (immobilizer lub tylko brudne paliwo - nie wiem, rozeszło się po kościach :)).
Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Odpukać!!! :) Przy 70 tyś. ASO wymienił sprężarkę klimatyzacji bo strasznie piszczała podczas pracy. Jednak sami nie wiedzieli do końca czy to słuszna decyzja:) Pomimo tego wystawiam 5.

Usterki Daewoo Lanos

Liczba wpisów: 40