Auto jest świetnie wyposażone i w porównaniu z europejskimi pojazdami bardzo tanie. Mnie cena przekonała i od kilku miesięcy mam swoje Jaeco. Trochę martwiłem się opiniami o awaryjności, jednak auto jest na gwarancji, zatem wszystko co się dzieje powinno być od ręki usunięte przez producenta.
Przez te kilka miesięcy miałem kilka poważnych problemów. Najważniejszy z nich chyba dotyczył napędu hubrydowego i baterii, które zostały wymienione na nowe. Kontakt z serwisem jest bardzo dobry, niestety oczekiwanie na części to jest dramat. Usterki się zdarzają i serwis zazwyczaj resetuje oprogramowanie i usuwa je od ręki. Jednak problem zaczyna się jeśli trzeba zamówić części. Ja na baterie czekałem ponad miesiąc.
Problemy z napędem hybrydowym/elektrycznym są jak da mnie nie do zaakceptowania.
Mogłaby być szybsza, bardziej precyzyjna
Tutaj muszę powołać się na problemy z napędem hybrydowym.
Auto wygląda super. Robi niesamowite wrażenie. Przed zakupem warto dokładnie sprawdzić. Jednak nie zauwazyłem przy odbiorze, że drzwi pasażera są źle spasowane i przytrzaskują uszczelkę. Serwis oczywiście naprawił/poprawił usterkę.
Słupki trochę zasłaniają widoczność
Ogzewanie śmierdzi.
Jest bardzo dużo przestrzeni.
To nie jest Dacia tylko auto luksusowe i trochę trzeba wydać.
Z autem jest wiele problemów i cały czas coś dzieje się z elektryką. Od zwykłych pierdół jak przepalona żarówka do nieco poważniejszych jak problem z panelem sterującym. Kierownicę już mam wytartą i ślady użytkowania na fotelu.
Tego jest cała masa. W tym aucie cały czas są jakieś problemy i trzeba mieć trochę cierpliwości.
Problem z napędem hybrydowym w praktycznie nowym aucie jest dla mnie nie do zaakceptowania.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 SuperHybrid 204KM 150kW