Lista ocen Kia Sorento I (197)

4,6
~chopper
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
Auto godne polecnia, bardzo dobrze wykończone, świtnie radzi sobie w terenie. Niesamoiwta frajda z jazdy w każdych warunkach. Użytkowanie tego auta to czysta przyjemność!!
Dodane 17 lat temu
~Marek
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
mocny jak tur. Bez problemu z turbo. W dodatku podniosłem moc bez uszczerbku na silniku o ok. 20%. Poza wzrostem mocy spadło zużycie paliwa o ok. 0,5l/100km. Montaż przy 15.000 obecnie 175000 i bez problemu. (Silnik)
Dodane 11 lat temu
4,2
~MARO
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
W ujemnych temperaturach zanim się rozgrzeje biegi trochę \"haczą\" (Skrzynia biegów)
Dodane 13 lat temu
~ToJa
Terenowy 3.3 i V6 245KM 180kW
Samochód świetny ze względu na są wszechstronność. Silnik świetnie radzi sobię z masą samochodu co powoduje, że nawet poważny facet zamienia się w dzieciaka dociskającego gazu jak gokarcie. Samochód wygodny na długie trasy. W zeszłym roku zamontowałem instalację gazową, więc przy rozsądnej jeździe można zmieścić się w 25 zł/ 100 km. Świetnie sprawuje się również w terenie, potrafi wyjechać nawet z środka rozmokłego pola. Części również...
Dodane 10 lat temu
~arkady
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
do 2tysiecy obrotow slabo,powyzej b.dobrze,w srodku cisza,pali na dotyk,po 10.000 zadnej najdrobniejszej awarii. (Silnik)
Dodane 21 lat temu
~IgGo
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
dalbym wiecej ale to 3-cie auto ktorym jezdze od nowosci i .. wszystko sie moze zdarzyc
Dodane 22 lat temu
~Jacck/61
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
W porównaniu z poprzednim autem Suzuki rewelacja.Doskonale trzyma się drogi.Nie jest nad sterowne i mułowate jak Suzuki.
Dodane 16 lat temu
~Kermit
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
Świetny SUV i daje to samo co konkuręcaj za około 50tyś zł wiecej.
Dodane 21 lat temu
~M
Terenowy 2.4 i 16V 139KM 102kW
Samochodem jeżdżę w turystyce offroadowej - wiadomo, średni teren bez topienia auta po klamki. Użytkuję dwa lata i mimo wymagań jakie mu stawiam nigdy nie zawiódł. Ba... robię przegląd co pół roku i nic. Przez dwa lata ani jednej wizyty w mechanika w warsztacie. Jedyne co przez dwa lata przy nim grzebałem to wymiana opon i 2x regulacja napinacza do paska pompy wody. Za jedyny minus mogę uznać że pali mi olej - ale w normie co 3-4 tys muszę...
Dodane 3 lata temu
Dziennik kosztów dla Kia Sorento I
7,1
16,2
17,1
4,2
~nigdy wiecej VW
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
dobry, wygodny, niezawodny samochód, omijajcie serwis autoryzowany tam nic nie potrafia naprawić tylko zepsują.
Dodane 16 lat temu