Lista ocen Kia Sorento I (197)

3,8
~Marcin D
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
Fajna alternatywa dla X5 i ML. Taniej, w terenie zdecydowanie lepiej. Jakość wykonania bardzo dobra. Materiały na wysokim poziomie poza imitacją drewna.
Dodane 17 lat temu
4,9
~Jarek
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
Wspaniałe auto za takie pieniądze. A akcja promocyjna, z jakiej miałem okazję skorzystać dodała wspaniałe centrum mutimedialne zainstalowane w desce rozdzielczej z GPS, odtwarzaczem płyt DVD i oczywiście CD, radio i zestaw głośnomówiący łączący się z telefonem po BT.
Dodane 19 lat temu
4,8
~Tomek
Terenowy 3.3 i V6 245KM 180kW
Moje Sorento jest z roku 2009 i ma zamontowany silnik 3.3 v 6 182 kW (248 KM). Przy stałym napędzie na wszystkie koła daje niesamowitą frajdę z jazdy. Mimo, że nie jest to zbyt "młode" auto to naprawdę robi bardzo dobre wrażenie zarówno pod kątem konstrukcyjnym, wykończenia i spasowania materiałów oraz wizualnym. A jego możliwości są bardzo duże i jest to prawdziwa konkurencja dla tzw. "bulwarówek" ze znaczkiem na masce lub grillu przednim. Z...
Dodane 7 lat temu
3,3
~mart
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
Sorki ale to moja opinia, wolałbym aby była inna, ale mam już doświadczenie z marą kia od 2006 roku i jest to coraz gorsza opinia!!!
Dodane 16 lat temu
4,6
~DJaworski@op.pl
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
Super się prowadzi, komfortowy wewnątrz, schowki użyteczne i ilość wystarczająca, progi i kangurka poprawiają i tak ładny wygląd, super dostęp do bagażnika i koła zapasowego, trochę mały bagażnik do lini okien, bardzo dobre fabryczne głośniki w połączeniu z dodatkowym radiem CD Clarion
Dodane 21 lat temu
4,2
~Tim
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
Bezawaryjny, niestety trochę głośny i dużo palący jednak czego oczekiwać od dość ciężkiego auta z silnikiem 170KM? (Silnik)
Dodane 10 lat temu
~jacek.daniel
Terenowy 2.5 CRDi 140KM 103kW
Klekocze jak jest zimny ale dzięki Webasto w temperaturze -22 po trzech kilometrach jest już gorący. (Silnik)
Dodane 15 lat temu
4,7
~TommiWDZ
Terenowy 3.5 i V6 24V 195KM 143kW
Gdyby nie logo to 6 a tak to 4+ dopiero sie przekonuje do tego auto, choc plus nie kradna tych modeli i nie rzuca sie tak w oczy jak moje poprzednie auto.
Dodane 17 lat temu
3,4
~Mirek
Terenowy 2.4 i 16V 139KM 102kW
Porządny SUV za rozsądną cenę. Stosunkowo niskie koszty utrzymania. Ale mimo to jak pisałem wcześniej wiele małych awarii i niedomagań. To efekt wg mnie niedokładnego wykończenia.
Dodane 3 lata temu
Dziennik kosztów dla Kia Sorento I
7,1
16,2
17,1
4,4
~Cezio
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
Wybrałem ten samochód, ponieważ ma dobry stosunek jakości do ceny (nawet Mercedes ML psuje się częściej), bardzo dobre zawieszenie na pełnej ramie zaprojektowane przez firmę Porsche, jest wygodne, ma dobry napęd 4x4 i bogate wyposażenie.
Dodane 11 lat temu