Przeniesienie napędu
: skrzynia biegów wsteczny ktory raz wchodzi raz nie wchodzi loteria
Auto zachwalane, kupilem za 90 tys nic w tym czasie nie kupiłbym w tej cenie z takim wyposażaniem. pół roku czekania bo to z Korei. na początku zachwyt, ktory szybko przerodził sie w zwątpienie i oburzenie. Auto mocno plastikowe i niestety po 10 tysiacach trzeszczące. Ogumienie jakie kupilem niby dobra firma Michelin do wymiany nie rowne wycieranie bieżnika, halas nie znośny przy dużych prędkościach. Auto praktycznie nie wyciszone, przy 100 km/h nic nie słychać oprócz oporu powietrza. Największy problem to nie wchodzący wsteczny, serwis smarował, smarował l, twierdzili ze po kilku tysiącach wyrobi. sie aż w końcu poddal sie i powiedział ze nie da sie nic zrobic te auta tak mają i nie jest to usterka, trzeba zaakceptować, tylko jak ja mam to zaakceptować jak juz kilka razy najadłem sie strachu jak trzeba było szybko wykręcić autem!!!.
silnik do spokojnej jazdy ok do innej muł.
Nie polecam, a serwis Lublin to poziom zero!
muł ale ma być bezusterkowy, zobaczymy
tragedia w polonezie nie był gorszy.
niby wsteczny to nie skrzynia tak twierdzi serwis ale najgorsze w tym aucie to wsteczny, dziala jak kierunkowskaz.
spokojna jazda jest ok do przodu jeździ, komfort taki sobie przez brak wyciszenia i mizerną skrzynie biegow
chyba najlepsza część auta
ok
w zasadzie to auto nie jest wyciszone, mam 25 letnio corse i jest lepiej pod tym względem niz stonic
mial palić mniej a pali 2l wiecej
teraz przy Chińczykach żałuje
skrzynia biegów,wsteczny, gniazdo usb przednie, plastik, brak wyciszenia poziom lat90
wsteczny, opony,
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 DPI 84KM 62kW