Oceny Lancia Voyager – wybierz wersję

Najnowsze oceny Lancia Voyager

4,2
~Łukasz
Van Seria 1 2.8 178KM 131kW
Auto nieprzeciętne, z zupełnie innej bajki. Ulepione zdecydowanie dla pasażerów. Kierowca jest na drugim planie - nie ma tu zwinności, szybkości, lekkości, natychmiastowych reakcji. Masa daje się we znaki w trasie, a gabaryty auta w mieście. Ale z drugiej strony wysoka, wyjątkowo wygodna pozycja za kierownicą, ogromne lusterka i duże powierzchnie przeszklone dają niesamowity komfort jazdy w miejskich korkach (w trasie też widzisz dużo dalej)....
Dodane 8 lat temu
4,4
~Łukasz
Van Seria 1 3.6L V6 283KM 208kW
Mając na uwadze dużą rodzinę i częste wyjazdy w dłuższe trasy szukałem auta przestronnego, komfortowego, bezpiecznego. Kwestia osiągów, spalania i wyposażenia miała znaczenie drugorzędne. Po niecałym roku mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że auto spełnia moje oczekiwania. Odbyliśmy już dwie rodzinne wyprawy po około 1000 km w jedną stronę i wrażenia są jednoznacznie pozytywne. O mankamentach - bo takie oczywiście są - będzie dalej.
4,5
~Paweł
Bałem się tego zakupu, bo to moje 1 amerykanskie auto ale nie załuję
Dodane 9 lat temu
4,9
~Andrzej
Van 3.6 V6 283KM 208kW
Świetny, wielki VAN, podróż w siedem osób z bagażami to nie problem. Rok produkcji mojego wozu to 2014 (brak takiej opcji !)
Dodane 9 lat temu
Van Seria 1 2.8 178KM 131kW
Duże auto i takie miało być. Super wykonane wewnątrz. Bardzo wygodne fotele 1 i 2 rzędu. Ostatni rząd to wiadomo że jest jakiś kompromis w takich autach. 3 foteliki dla dzieciaków nie wejdą
4,3
~paweł
Van Seria 1 3.6L V6 283KM 208kW
Jeżdze nim na razie 2 tygodnie ale moje pierwsze wrażenia sa bardzo dobre. Inny poziom jazdy niż w S-maxie, auto wygodne, komfortowe, łądnie wykonane
~Akebono
Van Seria 2 3.6L V6 283KM 208kW