Oceny Chevrolet Rezzo – wybierz silnik

Najnowsze oceny Chevrolet Rezzo

4,1
~wirtus@op.pl
Minivan 1.6 i 16V 107KM 79kW
Auto kupione przypadkiem i z obawami za garnicą (lekko puknięte) stało się funkcjonalnym i niezawodnym pupilkiem całej często wędrującej rodzinki z rokowaniami na pozostanie w niej przez kilka lat. Serwis w GM z tanimi drobiazgami też miło zaskakuje (komplet chlapczy przód tył 60 zł).
4,4
~Johnio@neostrada.pl
Minivan 1.6 i 16V 107KM 79kW
Polecam kazdemu te autko ! Ja mam wersje limitowana 1.6 Comfort z alumfelgami , czujnikami parkowania , automatyczna klima, a nawet wieszakami na ubrania. Jestem w 100 % zadowolony z tego autka a radio z Blaupunkta, CD + 6 glosników daje sie slyszec dwie ulice dalej :P !
3,2
~aga9622@interia.pl
Minivan 1.6 i 16V 107KM 79kW
Bardzo ładnie zaprojektowane auto, jednak przyjemność z posiadania i jazdy psuje łomot dobiegający z zawieszenia w szczególności tylnego. Poszukuję kontaktu z innymi właścicielami tych samochodów w celu stworzenia wspólnego frontu w wyegzekwowaniu od sprzedawcy (lub GM) usunięcia wad w zawieszeniu. Mój adres e-mail poniżej
4,5
~Nic RAM
Minivan 1.6 i 16V 107KM 79kW
Wg mnie w cenie 59 tys. samochód tej wielkości, z takim wyposażeniem zabija konkurencję, znaczek Cheviego też wzbudza zainteresowanie - jest ok Jak to możliwe że Chevrolet może sprzedawać w takiej cenie a np VW - samochód dla mas w końcu nie wie co dzieje się na rynku o Reanult czy Peugeocie nie wspomnę
4,4
~zadowolony
Minivan 1.6 i 16V 107KM 79kW
1.bardzo fajne auto 2. niesamowita przestrzen w kabinie 3. wygoda przemieszczania sie niesamowita, 4. wsiadanie i wysiadanie bez zbednych obciazeń kregosłupa 5. zapewnione poczucie bezpieczeństwa itd itd
3,6
~RaV
Minivan 1.6 i 16V 107KM 79kW
Duże, przestronne i wygodne rodzinne auto, silnik za słaby do wielkości 2.0 byłby lepszy. Dla spokojnych kierowców.
Dodane 10 lat temu
Dziennik kosztów dla Chevrolet Rezzo
9,2
3,5
~jaco108
Minivan 1.6 i 16V 107KM 79kW
przeciętnie, czyli niczym się nie wyróżnia wśród minivanów, ale i nie odstaje od reszty
Dodane 16 lat temu
4,1
~kerti
Minivan 1.6 i 16V 107KM 79kW
ogolnie jestem bardzo zadowolony dosc duzy jak narazie niezawodny oby tak dalej a i przedewszystkim bardzo obszerny zwlaszcza tyl
2,5
~karlos1
Minivan 1.6 i 16V 107KM 79kW
nie zadowolenie z jakosci do ceny, inny zakup w przyszlosci
4,2
~tmn@onet.eu
Minivan 1.6 i 16V 107KM 79kW
W gronie obecnych minivanów to stylistyczny Kopciuszek, ale można się z nim zaprzyjażnić i cieszyć bezproblemową i wygodną jazdą.