Lista ocen Citroen Xsara II (309)

3,9
~tomek
Hatchback 1.6 i 88KM 65kW
bardzo dobry samochód, przeczy ogólnej opini o awaryjności sam. francuskich, jestem bardzo zadowolony
4,6
~marek
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
autko niezawodne, super na dalekich trasach, słaba widoczność przy cofaniu, dobrze się trzyma na zakrętach, nie drogie w użytkowaniu, jeszcze orginalny tłumik, hamulce i akumulator
4,7
~slawek84
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
Doskonały i dynamiczny silnik-niemalże bezawaryjny.. (Silnik)
3,5
~chex@o2.pl
Hatchback 1.6 i 16V 109KM 80kW
Jak trafisz na dobry egzemplarz to bedziesz zadowolony. Rosyjska ruletka.
4,6
~Mariusz
Hatchback 1.9 D 71KM 52kW
nie do zajechania, radzi sobie również zimą w czasie mrozów (Silnik)
3,7
~waldi
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
po za zawieszeniem i materiałami wykończeniowymi wnętrza jest super
4,5
~Pablo
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
Dobra jednostka , jednak by szybciej ruszyć trzeba to wcześniej zaplanować i dodać gazu przed puszczeniem sprzęgła.(turbodziura jest dosyć odczówalna ) :) (Silnik)
~ Elzbieta Złowodzka Jetter ezj@noeedujetter.pl
Hatchback 1.6 i 16V 109KM 80kW
mój citroen to xsara picasso prestige . Jestem drugim włascicielem jeżdże nim 2 lata. Auto jest zwinne i doskonalesie układa się na zakretach. Słupki przedniej szyby troche przeszkadzaja w widocznosci krótkich odległości. Na tylnych siedzeniach brakuje rozsładanego fotelika dla dzieci .Siedzenie kierowcy jest bardzo wygodne i ma dodatkową zalete - można na maxsa siedziec przy kierownicy -przy krótkich nózkach to jest bezcenne.
~wieslawp18@wp.pl
Kombi 2.0 i 16V 137KM 101kW
Moja ogólna ocena jest wysoka. Jeżdzi się wygodnie,przyjemnie i bardzo ekonomicznie. Polecam xarę 2HDi [exlusive].
3,9
~oddany
Hatchback 1.8 i 16V 110KM 81kW
Zamiast komentarza prosba. Mogl by mi ktos napisac dokladnie ktora to kostka pod fotelem kierowcy jest trefna ??? bo mi mruga i mruga AIRBAG. Odseparowalem dwie. mala i duza. Moze jakas rada czy mona cos z tym zrobic po domowemu?? email: p.kov@poczta.interia.pl Z gory dziekuje za odpowiedz. PS. Calkiem fajne autko z tej xsary szczegolnie VTS (wiem bo mam) choc zwykla tez jest warta uwagi nawet 1.4 (wiem bo jezdzielem).