Lista ocen Daewoo Lanos (2261)

2,8
~pb@nss.pl
Hatchback 1.5 i 86KM 63kW
Raczej gorzej niż przeciętnie, ale darowanemu koniowi w zeby się na zagląda. Jeździ, cóż więcej wymagać za 35 tys zł w tym segmencie. Najgorsze jest to że jak się kupi to trzeba będzie jeździć do zarżnięcia bo cięzko sprzedać.
Dodane 24 lat temu
4,3
~hummel@box43.gnet.pl
Sedan 1.5 i 86KM 63kW
dobry samochod w tej klasie . slabo rozwiazane dzielenie tylnych oparc . brak np rekawa na narty (nexia to posiada).Pasazerowie powinni miec mozliwosc schowania np gazety za oparciami siedzen. wg mnie przelacznik swiatel drogowych zle zaprojektowany. Podobnie z sygnalem dzwiekowym w wersji z poduszka powietrzna,
Dodane 24 lat temu
3,8
~konti@kki.net.pl
Sedan 1.5 i 86KM 63kW
Jak na samochód tej klasy, to nie ma nic do zarzucenia. (Silnik)
Dodane 25 lat temu
4,7
~ZiBi
Hatchback 1.5 i 16V 100KM 74kW
żadnych problemów z silnikiem, nigdy mnie nie zawiódł. (Silnik)
Dodane 12 lat temu
3,5
~kbbk3@o2.pl
Sedan 1.5 i 16V 100KM 74kW
Autko niskobudżetowe warte zainteresowania. Zadbany egzemplarz da spokój zarówno kierowcy na drodze, jak i jego portfelowi na warsztacie.
Dodane 15 lat temu
3,9
~Waldi
Hatchback 1.6 i 16V 106KM 78kW
W miarę dobrze ale silnik głośny dostaje kopa przy ponad 4000 obrotów i rakieta. Przy 106 km dobre przyśpieszenie ale na wysokich obrotach... (Silnik)
Dodane 16 lat temu
3,8
~marcin
Sedan 1.5 i 86KM 63kW
Auto w miarę dynamiczne oraz ekonomiczne ,wygodne i bezproblemowe.Ogólnie jestem zadowolony ,zuzycie paliwa rekompensowane jest przez tanie i łatwo dostępne części oraz niezawodność i prostą budowę auta niewymagającego częstych i kosztownych napraw.
Dodane 17 lat temu
4,4
~S@nSHINE
Sedan 1.6 i 16V 106KM 78kW
nierówno chodzi na jałowym.. ale rekompensuje się trzecim biegiem :) - nawet mercedes 190 z silnikiem 2.0 nie miał szans :P (Silnik)
Dodane 20 lat temu
4,9
~dobrywoj
Sedan 1.5 i 86KM 63kW
Samochód jest wart polecenia, bardzo go lubię, daje masę frajdy, jest bezpieczny i przestronny. POLECAM.
Dodane 21 lat temu
Dziennik kosztów dla Daewoo Lanos
8,1
10,0
3,9
~Fryzjer51
Sedan 1.5 i 86KM 63kW
jak do tej pory jestem zadowolony z Lanosa, ceny cześci zamiennych nie są zbyt wygorowane(szczególnie zamienniki), drogie naprawy w ASO.
Dodane 21 lat temu