Lista ocen Daewoo Leganza (274)

3,9
~HubertG
Sedan 2.0 133KM 98kW
jak narazie ocenieam dobrze - żadnych powaznych usterek. Bardzo kiepskie koreanskie opony !! Przydalby sie moniejszy silnik, ale 10,2s do 100 tez jest OKI Bardzo wygodny na dłuższe trasy
Dodane 21 lat temu
~Jacek
Sedan 2.0 133KM 98kW
kiedyś to był bardzo ciekawy samochód, bogate wyposażenie za niewielką cenę, duża przyjemność z jazdy, rzadko się psuje, ciągle może się podobać
3,7
~Emilos
Sedan 2.0 133KM 98kW
Za miękkie zawieszenie, na krętych drogach należy uważać żeby nie wypaść z zakrętu (Układ jezdny)
4,5
~wgszelc@interia.pl
Sedan 2.0 133KM 98kW
Polecam to auto!!!!! BARDZO!!! Jestem z Leganzy zadowolony polecam fajne tanie autko (limuzyna) rodzinna!!!! (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
Dodane 15 lat temu
4,5
~Brandt
Sedan 2.0 133KM 98kW
Doskonale "trzyma " się drogi . Jazda na krętych odcinkach dróg to sama przyjemność. (Układ jezdny)
Dodane 18 lat temu
4,6
~buksan
Sedan 2.0 133KM 98kW
Zajefajne auto za małą kase
Dodane 19 lat temu
~Kris z W-wy
Sedan 2.0 133KM 98kW
Po 85tys km. jeszcze nic nie naprawiałem w układzie jezdnym! To mówi chyba samo za siebie. (Układ jezdny)
Dodane 21 lat temu
4,6
~Andy-serwisant
Sedan 2.0 133KM 98kW
Komfortowy samochód za rozsądną cenę.Na nie-fałszowanej benzynie pali 9,6/w mieście i 8,4 litra/100km przy szybkiej jeżdzie (130-160km/h).Po zatankowaniu na Polskiej stacji pali 11,5 i 10l/100.Co może być jego następcą ?
3,6
~pesion
Sedan 2.0 133KM 98kW
spalily mi sie wszystkie lampki podswietlajace klime a poza tym ok (Bezawaryjność (drobiazgi))
~Henryk z Torunia
Sedan 2.0 133KM 98kW
Duże wygodne auto. Bagażnik mógłby być trochę większy. (Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów)
Dodane 6 lat temu