Lista ocen Daewoo Nexia Sedan (193) - Łatwość utrzymania (pod względem kosztów)

Na liście zabraknie 197 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~gazel_pl@o2.pl
Sedan 1.5i 75KM 55kW
cześć nie są drogie, sporo zamienników, niemalże wszystko można naprawić samemu na co pozwala prosta choć niezawodna konstrukcja (jak dla mnie)
~kombayn
Sedan 1.5i 75KM 55kW
Ceny części zaskakuję mnie na plus - zawsze jest taniej niż mi sie wydawało że będzie. Spala w mieście około 10-11l gazu co też nie jest katastrofą.
~Piotr
Sedan 1.5i 75KM 55kW
Na LPG super...mi na przyklad nie oplaca sie jezdzic do pracy komunikacja miejska...naprawy tanie zwłaszcza gdy sam potrafisz kolo niego porobić sobie...
~Ronaldo
Sedan 1.5i 75KM 55kW
Oszczędni będą zadowoleni. Naprawia się za śmieszne pieniązki. Na stacji benz. też nie jest źle. Choć niezadbane bez LPG mogą łyknąć sporo.
~drewno
Sedan 1.5i 75KM 55kW
jestem młody i jeżdze dynamicznie ale nie jest aż tak żle. śrenio 10 l w mieści, 9 na trasie (120-140km/h)chociaz czasami nawet 7,5 litra w trasie
~skoczybruzda!
Sedan 1.5i 75KM 55kW
samochud jezdzi glownie w trasach i nie jest oszczedzany a spalanie wychodzi okolo 8 - 9 litrow, bez wzgledu czy jezdze ja czy ktorys z pracownikow
~Lukass
Sedan 1.5i 75KM 55kW
Na trasie malo pali ale w miescie jak sie normalnie jezdzi tzn 0-1 ( gaz hamulec) to lekko 10-11 litrow PB ( troche mniej chleje 98 niz 95) odziwo
~bogdan 48
Sedan 1.5i 75KM 55kW
jak na 1.5 (wielopunkta) to sporo w mieście 10-11 gazu w trasie 8-9 przy spokojnej jeździe . w mieście w zimie potrafi pożreć 13 gazu obłęd - tyle co 2 litry
Dodane 20 lat temu
~Marek
Sedan 1.5i 75KM 55kW
przy płynnej jeździe 90-100 km/h, bez gwałtownego deptania gazu i hamulca moje auto zużywa 5 litrów na setkę przy znacznym obciążeniu 3 osoby + duży bagaż
Dodane 21 lat temu
~smart@interia.pl
Sedan 1.5i 75KM 55kW
spalanie nawet niezle, ceny przegladow niewygorowane, czesci niedrogi pod warunkiem ze nie kupuje sie orginalnych tylko np do opla kadeta
Dodane 23 lat temu
Daewoo Nexia Sedan