Oceny Ford Taurus I – wybierz wersję

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Ford Taurus I

~bokij@wp.pl
Sedan 2.5 91KM 67kW
Kupiłem przypadkiem, był tani. Mam wersję MT5 z ręczną skrzynią biegów. Samochó potrafi spalić nawet 25 l LPG na 100km. Przy lekkiej nodze na trasie (110-120km) rekord minimum to 7,14l. Przeciętna mojego to 9,5l LpG
Dodane 21 lat temu
4,4
~Łukasz z Wałbrzycha - princeofwales@interia.pl
Sedan 2.5 91KM 67kW
auto niesamowite - duże, wygodne, bezpieczne i ekonomiczne. Niestety większość taurusów jeżdzących po polskich drogach to swiadectwo głupoty i dziadostwa ich właścicieli. Fakt, że oryginalne części są drogie, ale niezawodne. To, że taurusy w Polsce psują się to wyłącznie wina skąpstwa ich posiadaczy. Jeżeli kogoś nie stać na oryginalne części to niech lepiej kupi malucha
Dodane 22 lat temu
3,7
~marcin_78_
Sedan 3.0 V6 142KM 104kW
w tym wieku trudno spodziewać sie rewelacji po fordzie.
Dodane 18 lat temu
~arciszew@yahoo.com
Sedan 3.0 V6 142KM 104kW
Dobre auto . jedyny minus to spalanie ale da sie to przezyc. Auto chodzi swietnie
Dodane 18 lat temu
3,2
~inwestor
Sedan 2.5 89KM 65kW
auto psulo sie caly czas do tego stopnia ze balem sie nim jezdzic, bylo duze wygodne i cale przegnite ;-) wiem ze po 3dniach nastepny wlasciciel zatarł silnik...
Dodane 20 lat temu
2,5
~amstaf
Sedan 3.0 V6 142KM 104kW
Miałem go ponad rok i o rok za długo. Na tle czterech samochodów (bmw,lancia,merc) to największa padlina. Może lancia była porównywalna ale za to części tanie. Ludzie nie kupujcie tego chłamu !!!!!
Dodane 22 lat temu
4,2
~kitt94
Sedan 3.0 V6 142KM 104kW
Jak na masę auta (1900 kg) świetnie się zbiera, zwłaszcza, że ma automatyczną skrzynię, która czasem z racji swego wieku ma nieco opóźnioną reakcję na dodanie gazu i trzeba chwilę poczekać na kickdown. Silnik pracuje bardzo kulturalnie, z lekką, charakterystyczną dla starych fałek nierównością. Poza tym świetnie brzmi, szczególnie na wysokich obrotach pod obciążeniem (w trybie N lub P łagodniej). (Silnik)
Dodane 14 lat temu
4,5
~beja.j@interia.pl
Sedan 3.0 V6 142KM 104kW
Klima chłodzi bardzo dobrze jak się robi okresowe przeglądy.Ogrzewanie bardzo skuteczne. (Wentylacja i ogrzewanie)
Dodane 17 lat temu
4,1