Lista ocen Honda Jazz II 1.2 78KM 57kW 2002-2008 (236)

4,3
~marek honda jazz
Hatchback 5d 1.2 78KM 57kW
Jest dobrze,chociaż nie doskonale ,denerwują drobiazgi typu ;brak kontrolki świateł mijania,światło przeciwmgielne tylko w jednej lampie,trzeba pilnowac wyłączania świateł,(jest sygnalizacja ale jestem przyzwyczajony do czegoś innego) Pozytywnie oceniam plastiki,fabryczne radio,jakośc montażu,wąskie szczeliny między elementami.
Dodane 19 lat temu
~Detli
Hatchback 5d 1.2 78KM 57kW
bardzo dobra cena w porównaniu z ofertą konkurencjii!która nie wie tyle o niezawodnośći co japończyk on poprostu lubi czerwone pole na obrotomierzu!
Dodane 20 lat temu
4,3
~marek3006
Hatchback 5d 1.2 78KM 57kW
Solidne auto pod względem mechanicznym , bardzo praktyczne , ekonomiczne na dojazdy do pracy. Zero problemów z usterkami , lejesz paliwo i jeździsz. Raz w roku przegląd i masz spokój.
Dodane 10 lat temu
4,4
~JaceK
Hatchback 5d 1.2 78KM 57kW
Cud przestronności!! Większy i pojemniejszy od np. forda fusion, meganki 96´, pomimo wyraźnie mniejszych wymiarów zewnętrznych!! poprzedni model fabii przy Jazzie wygląda na 2 numery mniejszy we wnętrzu!! SIC!!
Dodane 18 lat temu
4,9
~gomez28
Hatchback 5d 1.2 78KM 57kW
Świetna lekko pracuje precyzyjnie , którkie prowadzenie lewarka, jedyny minus mały to że czasem ciężko wchodzi wsteczny (Skrzynia biegów)
4,5
~kuba 5510@op.pl
Hatchback 5d 1.2 78KM 57kW
nic doadać nic ująć, w prasie motoryzacyjnej porównywali go z Modusem, Coltem i czymś tam jeszcze oczywiście jazz jest najgorszy ale mnie to nie dziwi gdyż właścicielami wiekszości prasy motoryzacyjnej w Polsce są Niemcy a ich motoryzacja jest najlepsza !!!!!
4,4
~Brynio
Hatchback 5d 1.2 78KM 57kW
Jestem zachwycony przestrzenią, jaką uzyskano wewnątrz tak małego autka. Niejeden kompakt by się zawstydził. Do tego sprytny silnik i dobre wyposażenie.
Dodane 16 lat temu
~zakochana w Hondzie :-)
Hatchback 5d 1.2 78KM 57kW
poza kilkoma drobiazgami jest to autko doskonałe, fantastyczne w mieście, świetnie radzi sobie na trasie - ostatnio trasa na Lazurowe Wybrzeże, m.in Drogą Napoleona (11% pod górkę i z górki) - bez problemu.
Dodane 17 lat temu
4,5
~lotharek@poczta.onet.pl
Hatchback 5d 1.2 78KM 57kW
Silniczek bardzo zwawy - moja zonka jest bardzo zadowolona. Pierwsze kilkaset kilometrow autko sie dociera i sprawia wrazenie mulastego (Silnik)
Dodane 18 lat temu
~look
Hatchback 5d 1.2 78KM 57kW
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego autka. Jest dość oryginalne i po prostu fajne. Bardzo przyjemnie się nim jeździ, szczególnie po mieście.