Bardzo dobre i oszczędne autko miejskie dla niewymagających osób. Udało się kupić jeszcze w normalnej cenie (45 tys zł) i to był strzał w 10.
Silnik nie grzeszy dynamika ale za to jest elastyczny i nie przeszkadzają mu wysokie obroty a nawet chętnie się wkręca przypomina charakterystyka trochę silniki japońskie. Trochę kosiarkowo brzmi ale nawet przyjemnie..
Biegi do przodu wchodzą bardzo dobrze z małym wyjątkiem. Czasami czuć taki dziwny przeskok przy wrzucaniu 1 biegu. Myślałem że z czasem się to wyrobi bo nowe auto ale nie. Po 5 latach nadal tak samo. Poza tym bieg zawsze wchodzi więc machnąłem na to ręką. Ciekawe czy inne egzemplarze też tak mają czy to cecha mojego..
Prowadzi się lekko i pewnie. To już w pełni współczesne auto nie to co te. Starsze hyundaie.
Trochę delikatna. Po paru latach sporo odprysków. Na szczęście nie widać tak tego na białym kolorze. Przy oszczędzili gdzie nie gdzie np brak osłony pod nadwoziem odsłonięte nadkola. Tunel środkowy to jeden odlew xD auto miejskie to nie przykładali Sie za specjalnie.
Bardzo dobra. Mimo braku czujników parkowania łatwe manewrowanie.
Wszystko po staremu. Tylko fizyczne pokrętła i przyciski akurat mi bardzo to odpowiada. Prostota i brak bajerów ale auto ma jeździć to nie gra komputerowa jak niektórzy myślą..
Tu akurat bardzo dobrze. Jedna gwiazdka odjęta za znaczna utratę dynamiki po włączeniu klimy. Jest to zrozumiałe bo mały silnik ale trochę czasem denerwuje..
Wycisnęli max z gabarytów pojazdu. Dużo lepiej niż np we fiacie panda którego też miałem..
W porządku jak na klasę pojazdu. Nie jest to auto na dłuższą trasę..
Auto prawie nowe narazie spokój. Jedyne problemy to progi które musiałem prostować u blacharza UWAŻAJCIE na wysokie krawężniki nie wyjeżdżajcie na nie tym autem. Po zjeździe z krawężnika wgniotki z dwóch stron do naprawy. Poza tym auto nie psuje się.
Bardzo dobry wybór w klasie w momencie zakupu. Aktualnie wszystkie auta podrożały więc może są lepsze wybory. Główna zaletą samochodu jest bardzo oszczędny silnik przy normalnej jeździe a nawet lekko dynamicznej ..
Jedyne usterki to przez własną nieuwagę lub przez kuny..auto samo w sobie bezawaryjne.
Nic.
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 MPI 67KM 49kW