Lista ocen Kia Stinger (45)

3,1
~Michał
Liftback 3.3 T-GDi 370KM 272kW
Samochód ładny, mój jest w już nie produkowanym kolorze żółtym, także nie da się nie żauważyć. Ale pod wóch latach użytkowania ciągle nie rozumiem czamu wszyscy tak bardzo zachwyacają się tym samochodem.
4,5
~Dawid
Liftback 2.0 T-GDI 255KM 188kW
Pierwszy samochód, za którym ludzie oglądają się na ulicy, a dzieci mówią „lał”.
4,8
~szkoda, że to auto sprzedaje, muszę z powodu inwestycji, wiem że jak będę miał znowu gotówkę, to sobie go kupię:)
Liftback 3.3 T-GDi 370KM 272kW
auto ogólnie prezentuje się ładnie, ma plusy i minusy w wyglądzie, słabo że dodali te atrapy na przedniej masce jako wyloty powietrza, mogli zrezygnować, albo zrobić prawdziwe, ogólnie auto śliczne
4,1
~Tomek M.
Liftback 3.3 T-GDi 370KM 272kW
Wygodny, ładny jako całość, nie bez wad... Porównując z obecnym BMW 535d, 300 km i ponad 600 nm. średnio.
4,6
~Marcin
Liftback 2.2 CRDi 200KM 147kW
Auto ogolnie swietne, pare wad ma ale plusow sporo wiecej
~Adrian
Liftback 3.3 T-GDi 366KM 269kW
Samochód po prostu fantastyczny. Dokladniej opisze w poszczególnych sekcjach.
~Michał
Liftback 3.3 T-GDi 370KM 272kW
Jestem bardzo zadowolony. Zakup 100% trafiony. Przed zakupem testowałem BMW Lexusa i Infinit. Auto ma milion plusów o nich nie będę pisał. Co mnie trochę denerwuje : za bardzo słychać wiatr powyżej 140 km trochę głośne zawieszenie i Ustawienia pracy samochodu zawsze startuje na comfort powinna być możliwość wyboru dowolnego lub ostatnio wybranego. To mnie trochę denerwuje. Ogólnie reszta jest mega!!!! BOMBA
4,7
~towe
Liftback 3.3 T-GDi 370KM 272kW
To moja druga ocena i im dłużej jeżdżę ,tym bardziej jestem zachwycony mocą,prowadzeniem,wyglądem i nawet praktycznością tej kijanki.
Dodane 6 lat temu
~dd2018
Liftback 2.0 T-GDI 255KM 188kW
Całokształt oceniam na 9/10. Minus za to, że nie trzyma serii i parametrów producenta ( 6sek 0-100km/h) Komfort, wyciszenie, stylistyka a przede wszystkim wyposażenie 10/10. Koreańczycy zrobili taki samochód jakiego szukałem. Gran Turismo
~Stinger user
Liftback 3.3 T-GDi 370KM 272kW
Jestem pozytywnie zaskoczony. Piękny wygląd, niesamowite osiągi, bardzo dobrze wyposażenie. To tylko niektóre zalety.