Ocena kierowcy - MG HS II SUV

Silnik 1.5T 170KM 125kW
Rok produkcji 2025
Okres użytkowania: 1 rok
MG HS II SUV 1.5T 170KM 125kW od 2025 - Oceń swoje auto
Mega autko, zrobilem nim juz z 15 tys km i kompletnie nic sie nie dzieje. Mega komfortowe do jezdzenia z punktu A do B. Przestronne, bardzo dobrze wyciszone, w sumie to ma praktycznie wszystko. Jedynie brakuje mi podgrzewanej szyby przedniej i kierownicy ale bez tego i tak jest zajebiscie. Wygodne fotele, kamery cofania rowniez dobrej jakosci, swiatlo noca tez super. Do jednej rzeczy moge saie przyczepic, przewodowe android auto/apple carplay. Uważam , że jeżeli wystawi ktoś negatywny komentarz to nigdy nie miał styczności z tym autem. Najlepiej SAMI SPRAWDZCIE, pojdzie do salonu i zrobcie jazde testowa. Ja szczerze polecam! Spalanie mam 7.2l. Rekord był poniżej 5l. Autostrada 120km/h jakies 8- 8.5l , 140km/h jakies 10l+ Dlatego nie oplaca sie nim niewiadomo jak zasuwac.
Dynamiczna, cicha praca.
Nieodczuwalna , plynna zmiana biegow.
Dobrze sie trzyma jezdni, nie rzuca na zakrętach :) To auto nie jest to niewiadomo jakiej jazdy. To ma byc komfort
Jak narazie po 1.5 roku , nie ma zadnych odpryskow ani nic.
Widocznosci ogolnie jest dobra. Jedyny minus to slupek A, jest troche szeroki i scala sie z lusterkiem. Ale ja sie juz przyzwyczailem, moglo by byc lepiej, wiadomo. Dlatego szczere 4/5
Ogolnie wszystko jest spoko ale sterowanie nawiewem z ekranu tabletu dla mnie na minus. Dlatego 4/5
Wszystko spoko
Kozak, mega duze auto.
Mega wyciszenie. Nie slychac silnika. :D
Tanie auto i eksploatacja. Spalanie rowniez spoko.
TOP. Znajdzcie mi inne auto ktore jest tak dobrze wyposazone, wykonane w tej cenie. Monopol europejskich marek niech teraz płacze bo mieli grubo zawyżone ceny :)
Nic sie nie dzieje po 1.5roku
Nic sie nie dzieje po 1.5roku