Oceny MG ZS II SUV Hybrid+ 1.5 HEV+ 197KM 145kW od 2025

Najnowsze oceny MG ZS II SUV Hybrid+ 1.5 HEV+ 197KM 145kW od 2025

4,7
~paweł
SUV Hybrid+ 1.5 HEV+ 197KM 145kW
autko w wersji excite użytkuję od 3 miesięcy, głównie przejazdy z i do pracy po 15km. Pierwsze 2 km, głównie na elektryku, później załącza się silnik spalinowy i obroty przy tej samej prędkości wędrują na 2000 celem doładowania baterii, po ok 5-10s opadają na 1500-1600. i cykl się powtarza elektryk-spalinowy ładowanie. Do tej pory jeździłem dieslem, więc musiałem się przyzwyczaić i teraz nie zwracam na to uwagi. Jedynie odczuwalny jest...
Dodane 1 miesiąc temu
3,1
~Mirek
SUV Hybrid+ 1.5 HEV+ 197KM 145kW
Kupując ten samochód byłem bardzo pozytywnie nastawiony. Kolega ma taki sam, tylko bez hubrydy i jest mega zadowolony - ja niestety nie jestem. Po pierwsze zapach wnętrza. Dopóki mam jakieś wywieszki zapachowe, to jest ok, natomiast jak zapach zniknie, to czuć plastik. Mojej żonie to na przykład w ogóle nie przeszkadza, ale dla mnie to jest niedopuszczalne. Poza tym auto potradi wariować, tzn jadę sobie DK 90-100 km/h równym tempem, a obroty...
Dodane 2 miesiące temu
4,6
~majkelof
SUV Hybrid+ 1.5 HEV+ 197KM 145kW
Auto przyjemne w użytkowaniu, dobrze wyposażone, ergonomiczne ale nie idealne w użytkowaniu. Najbardziej denerwujące są niespodziewane skaczące obroty silnika. Mam nadzieję, że wyjdzie jakaś aktualizacja oprogramowania, która usprawni sterowanie pracą silnika
Dodane 12 dni temu
4,8
~Użytkownik
SUV Hybrid+ 1.5 HEV+ 197KM 145kW
Jaką hybrydę o podobnych parametrach można kupić za tę cenę? Teoretyków, którzy coś tam słyszeli, bo kolega kolegi słyszał, że ktoś kupił, nie zapraszam do dyskusji.
Dodane 3 miesiące temu
3,7
~Marek
SUV Hybrid+ 1.5 HEV+ 197KM 145kW
Jedno wielkie rozczarowanie. Auto jest nowe, a mam wrażenie że żeby jechać prosto to muszę kierownice lekko przekrzywić, ale tylko na autostradzie/ekspresowce
Dodane 7 miesięcy temu
3,7
~Marek
Dodane 7 miesięcy temu
4,9
~Tomek
SUV Hybrid+ 1.5 HEV+ 197KM 145kW
Skrzynia nie szarpie, płynnie zmienia biegi, dobrze sprzężona z silnikiem (Skrzynia biegów)
Dodane 6 miesięcy temu
4,9