Lista ocen Opel Zafira C (78)

4,5
~Tomek
Tourer Facelifting 1.6 CDTI 134KM 99kW
Auto służbowe, używane dosyć intensywnie, na plus pozycja w jakiej się siedzi, widoczność. Na minus głośna pompa paliwa, huk powyżej 120 km/h (zbiera powietrze przez tylną klapę), trzeszczące plastiki, beznadziejne światła mijania (h7).
Dodane 8 lat temu
4,1
~Mariusz Gibek
Tourer 1.4 Turbo Ecotec LPG 140KM 103kW
Samochód prawie idealny szczególnie dla rodzin 2+3 lub nawet wiekszych w wersji 7 osobowej, posiadam wersje enjoy , myślę ze gdyby była wyższa to byłoby 5 gwiazdek ogólnie polecam
Dodane 8 lat temu
3,9
~atom23
Tourer 2.0 CDTI ECOTEC 165KM 121kW
B. udany samochód, choć jego rodzinny charakter powinien skłonić Opla do poprawienia dwóch rzeczy - komfortu resorowania i wygody drugiego rzędu siedzeń (są za twarde, nie trzymają ciała podczas skrętów, nie mają funkcji odchylania oparcia, jak np. w mazdzie 5.
Dodane 13 lat temu
4,9
~Dariusz
Tourer 1.6 Turbo Ecotec 200KM 147kW
200 km daje znać o sobie! ładnie pracuje, równo , cichutko, ładnie się zbiera jak na masę tego auta (Silnik)
Dodane 10 lat temu
4,3
~Michał
Tourer Facelifting 2.0 diesel 170KM 125kW
Nigdy nie daję 5 ze względu możliwość podniesienia jeszcze jakości.
Dodane 6 lat temu
4,6
~Filip
Tourer Facelifting 2.0 diesel 170KM 125kW
Bardzo elastyczny tylko mógłby być odrobinę cichszy (Silnik)
Dodane 6 lat temu
4,9
~Achim
Tourer 2.0 CDTI ECOTEC 130KM 96kW
jest twardsza od poprzeniego modelu ale tylko na plus drogi sie trzyma jak by byla przyklejoan w Zafirze B tak spokojnej jazdy na zakretach nie bylo (Układ jezdny)
Dodane 9 lat temu
3,7
~gld
Tourer Facelifting 1.4 Turbo LPG 140KM 103kW
Ładny. Sporo drobnych niedoróbek. Niespasowane blachy, odstające uszczelki, no i masakrycznie miękki lakier.
Dodane 7 lat temu
3,6
~Przemek
Tourer Facelifting 1.4 Turbo 140KM 103kW
Ogólnie ok. Ale na minus słaba moc silnika vs masa. Słaba jakość tapicerki/wykładziny. Np. Astrze jest bardzo dobra tu niestety fatalna.
Dodane 4 lata temu
~Achimo
Tourer 2.0 CDTI ECOTEC 130KM 96kW
Opel Zafira B 1,9 120KM przy przebiegu 230000 km uzytkowan 9 lat sprzedana w jeden dzien , postanowilem kupic Opel Zafira C , dzis ja ma 5 lata auto na bierzaco serwisowane garazowane dbane usterki moge zapytac co to usterki ? Jak dbasz tak masz tak moge napisac jestem bardzo zadowolony z tego Opla , nastepny bedzie GRANDALD X jestem fanem opla samochody naprawde bardzo dobrej jakosci przy bardzo dobry uzytkowaniu i dbalosci o auto
Dodane 4 lata temu