Ciekawe i nietuzinkowe auto. Przyciąga spojrzenia innych kierowców i przechodniów. Zdecydowanie wyróżnia się z tłumu. Komfort jazdy na bardzo wysokim poziomie. Jakość użytych materiałów oraz samo wykonanie również na bardzo wysokim poziomie. Co do dynamiki i spalania są zadowalające, aczkolwiek brakuje silnika 4 cylindrowego o odrobinę większej mocy. To nie jest samochód dla ludzi lubiących szybką jazdę. Nie ma tutaj efektu wciskania w fotel. Układ hybrydowy mimo miękkiej hybrydy jest odczuwalny i daje widoczne oszczędności. Wbrew pozorom to auto w warunkach miejskich potrafi spore odległości przejechać na prądzie. System multimedialny działa bardzo sprawnie. Polecam ten samochód dla ludzi ceniących sobie spokojną komfortową jazdę.
Nie jest to demon przyspieszenia i prędkości, ale do normalnej jazdy spokojnie wystarcza. Dynamika zadowalająca. Na autostradach i ekspresówkach też spokojnie daje rade. Co do kultury pracy czuć że to jest silnik 3 cylindrowy.
Płynnie zmienia biegi.
Wszystko ok. Auto pewnie się prowadzi.
Bardzo ciekawa linia nadwozia. W wersji GT z czarnym dachem prezentuje się znakomicie.
Bardzo dobra.
Bardzo dobra.
Bardzo sprawnie działa.
Jeżeli przyzwyczaisz się do małej kierownicy i kokpitu piętrowego to jest ok. Bardzo wygodnie i komfortowo. Mam 180 cm wzrostu i miejsca mi nie brakuje. Z tyłu przydałoby się troszkę więcej miejsca.
Super wyciszone auto.
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 Hybrid 136KM 100kW