Auto bardzo dobrze się prezentuje jest silnik i skrzynia biegów i wykończenie wnętrza wszystko świetnie spasowane ,nagłośnienie audio też na duży plus wygodny i ekonomiczny sprzęt wcześniej jeździłem Nissan Qashqai to Austral jest pod wieloma względami względami lepszym wyborem polecam wszystkim którzy szukają pięknego wyglądu,komfortu podróżowania,ekonomicznego i dynamicznego silnika to Renault Austral na pewno spełni oczekiwania kierowcy i pasażera jestem bardzo zadowolony z posiadania tego auta.
Silnik jest jak najbardziej dobrym zestawieniem do tego auta fajnie przyspiesza jest zwinny a przy tym ekonowiczny
Bardzo fajna nie czuć zmian biegów. Świetnie się zbiera, jeden minus to manetka zmiany biegów przy kierownicy ale to kwestia przyzwyczajenia
Bardzo dobry układ jezdny nie mam zastrzeżeń świetnie się prowadzi
Bardzo dobry kolor srebrna satyna robi wrażenie
Widoczność bardzo dobra pewnie się czuje za kierownicą
Ergonomia bardzo dobra wszystko świetnie spasowane i dopasowane do potrzeb kierowcy i pasażera
Wentylacja fajnie się spisuje klimatyzacja robi robotę grzane fotele,szyba, kierownica jest dużo komfortowych i przydatnych opcji w tym egzemplarzu
Jest bardzo dobrze dużo miejsca dla kierowcy i pasażerów
Jest dobrze nie którzy kierowcy opisują że słychać szum z kół lub szyb u mnie to nie występuje
Serwis i gwarancja są do zaakceptowania wydłużenie okresu gwarancyjnego też zmieniło podejście do tej marki ,
Auto jest świetnym rozwiązaniem pomiędzy drogimi znanymi Markami a Renault które zrobiło krok do przodu wypuszczając Australia
Auto jak na razie świetnie się spisuje nie mam większych problemów
Brak i to jest duży plus
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 Mild Hybrid 158KM 116kW