To jest samochod stworzony dla mnie. Chcialam miec taki juz 10 lat temu, teraz mam i moja fascynacja tym pojazdem w ogole sie nie zmniejsza, wrecz przeciwnie. Idealny do miasta, wszedzie sie wcisnie, krotki tyl powoduje, ze nie ma zadnych problemow z parkowaniem zatoczki na zatloczonych miejskich parkingach, krotki przod - mozna wszedzie zaparkowac prostopadle, nie trzeba brac duzych zamachow. Na trasie - zrywny, zwrotny, szybki. Dobra widocznosc i niezle przyspieszenie powoduja, ze bardzo dobrze sie nim wyprzedza. Wygodne fotele, zarowno z przodu jak i z tylu, swietna opcja z przesuwana kanapa w razie wiekszych zakupow. Cytujac strone angielskiego klubu Twingo - Twingo is not just a car, is a style of living.
Bardzo elastyczny, chodzi rowno, szkoda tylko, ze nie jest wytlumiony. Elastycznosc i mile mruczenie w kabinie powoduja, ze brak wytlumienia niweluje czerpaniem przyjemnosci z jazdy.
Chodzi pieknie, plynnie, bardzo miekko.
Prowadzi sie swietnie, ale na nasze drogi jest stanowczo zbyt miekki! Czuje kazda, najmniejsza dziure, gorke, a przy wjezdzie w wiekszy parow, zawsze mam wrazenie, ze urwalam kolo albo conajmniej wykrzywilam felge. Niestety producent nie przewidzial ekspansji Twingo na wschodzie - nie byl nigdy w Polsce i nie widzial dziur, dlatego oceniam na 3, a nie na 1 - bo to w koncu nie wina producenta.
Belki czasami sa zbyt szerokie, ale wystarczy sie odrobine wychylic. Duza szyba, widac wyraznie.
Cudowna! Wszystko wygodne jak w Maybachu, siedze w miekkim fotelu, plynnym ruchem zmieniam biegi...
Po wlaczeniu 3ego stopnia wentylacji, okazuje sie, ze jedzie z nami spory swierszcz.
Wielka - mala ciezarowka. Wspaniale rozwiazanie, nie ma sobie rownych. Gdybym mogla, ocenilabym na 6!
Niestety, nie jest najlepiej. Zaba buczy i wciaz nie moge sie z tym pogodzic.
Maly samochodzik, tani w eksploatacji, moglby mniej palic, ale nie sa to jakies ogromne koszta, wiec nie narzekam.
Kupilam go za male pieniadze, dla mnie jest bezcenny :)
Nie mam uwag, popsute pierdolki mozna naprawic od reki.
Jesli tylko jest prawidlowo eksploatowany - rowniez bez uwag.