Ogólnie mogę powiedzieć, że uatko się sprawdza. Mało pali, jest pojemne, daje dużą frajdę z jazdy. Ponadto wyróżnia sie z tłumu aut i jest bardzo wygodne.
Elastyczny, mało pali - średnio wychodzi mi około 6,1 l/100KM. Dla mnie mocy ma wystarczająco - stara sprawdzona konstrukcja doposażona w pompowtryskiwacze. Jak narazie jestem zadowolony.
Dobra, w miarę precyzyjna. Przełożenia przyjemnie krótkie.
Auto trzyma się drogi rewelacyjnie - ma wszystkie systemy z zakresu bezpieczeństwa. Jazda sprawia mi wielką radość - auto nie boi się zakrętów.
Do przodu jest w miarę ok, chociaż słupki są szerokie. Do tyłu - słabiutko. Nieocenione są tutaj czujniki cofania.
Stara niemiecka szkoła - wszystko na miejscu i intuicyjnie działające. Do tego ładnie podane. Bardzo ciekawe są zegary - robią wrażenie jakby pochodziły z auta sportowego.
CLIMATRONIK dwustrefowy działa rewelacyjnie.
5 dorosłych osób może spokojnie jechać i do tego z dużymi bagażami. Czapki z głów dla tego kto projektował nadwozie i wnętrze - dla mnie jest super. Wakacje dla rodziny, długi wyjazd, itp - auto sprawdza się rewelacyjnie.
Mogłoby być ciszej, ale nie ma co szczególnie narzekać.
Przy ciągłej jeździe z właczoną klimą średnio auto spala mi 6,1 litra paliwa na 100 KM. Uważam, że przy tak dużym aucie z dużą masą to wynik bardzo dobry.
Za te pieniądze trudno jest znaleźć lepszego odpowiednika.
Jest dobrze. Do tej pory popsuł się jeden przełącznik.
Brak poważnych usterek - jak do tej pory.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 105KM 77kW