Lista ocen Toyota Carina V Hatchback (201)

~Tronder
Hatchback 1.6 i 16V XLi 114KM 84kW
Silnik nigdy mnie nie zawiódł, a mieszkam w Norwegii i mrozy -20 stopni nie są żadkością. Auto trzymam pod chmurką... Pracuje cicho równo (nieco głosniej przy 130 km|h a później znów fajnie). (Silnik)
Dodane 15 lat temu
~Koni_omega
Hatchback 1.6 i 16V XLi 114KM 84kW
Bardzo żwawy jak na taką małą pojemność. Bardzo dobrze czuje się w wyższych obrotach :) (Silnik)
~Kierowca z Lublina.
Hatchback 1.6 i 16V XLi 114KM 84kW
Moja Toyota została sprowadzona z Holandii w Pazdzierniku śliwkowy kolorek z pełnym wyposazeniem samochód jest naprawde godny uwagi okazuje sie że Toyota Carina nie dorównuje autom takim jak:Opel Astra,Bmw 318,Audi 80,Golf III,Poprostu nie spotkałem sie nigdy z takim przyjaznym samochodem,który sprawdza sie w Polsce ŚWIETNIE polecam go wszystkim szukającym bezawaryjnego niezawodnego taniego ładnego szybkiego zagranicznego samochodu.TO KŁAMSTWO...
Dodane 20 lat temu
4,5
~segald@gazeta.pl
Hatchback 1.6 i 16V XLi 114KM 84kW
Nie podoba mi się tylko jakość plastików w kabinie i troche nijaki design deski rozdzielczej. Poza tym na prawdę nie ma się do czego przyczepić, jest to auto, które regularnie serwisowane będzie służyło właścicielowi długie lata.
4,2
~Stiopa
Hatchback 2.0 i 16V GLi 133KM 98kW
Samochód świetny. Ale pamiętajcie - w sytuacjach, gdy potrzebna Wam będzie pomoc nie liczcie na Toyota Motor Poland - są świetni w profesjonalnej obsłudze Klienta: dopóty są dobrzy, dopóki klient czegoś nie chce - wtedy stajesz się wrogiem!
4,6
~mario987@op.pl
Hatchback 2.0 TD 83KM 61kW
jak na zwykłego diesla to kultura pracy i elastyczność silnika oceniam celujaco (Silnik)
4,3
~tadeusz
Hatchback 1.6 i 16V 99KM 73kW
jeden z lepszych samochodów na rynku używanych, chociaż zabezpieczenie antykorozyjne zdecydowanie gorsze niż np. Peugeot 405.Ogólnie koszty utrzymania mimo drogich niektórych części w ASO są niskie. Auto idealne dla rodziny, bezawaryjne, o niezłym komforcie podróżowania
Dodane 19 lat temu
4,4
~Maciek
Hatchback 1.6 i 16V XLi 114KM 84kW
co prawda autka tego juz nie mam, ale wspominam go REWELACYJNIE!!! bez żadnych wątpliwości stwierdzam > TO NAJLEPSZE AUTO JAKIE MIAŁEM (a miełem jeszcze Passata, Vectre, alfe 156, Zafire, LaguneII) < co prawda teraz już ze względ na nowe technologie i wyposarzenie nie może stawać w szranki z nowymi autami, ale ehhh, porównując czasy i to co można było od auta w takowych oczekiwać, Carina była po prostu MISTRZEM ŚWIATA i dalej nią jest.
3,6
~Miki
Hatchback 2.0 TD 83KM 61kW
Bardzo przecietne auto, bez polotu i nie dajace radości z jazdy. Sylwetka szybko się opatrzyła i jest przestarzała. Głośne i słabo wyposarzone w porównaniu z europejska konkurencją z tej kasy. Niezawodność w moim egzempalrzu tez chyba przereklamowana.
4,8
~maciej
Hatchback 1.6 i 16V XLi 114KM 84kW
Auto bez zarzutów, szkoda, że avensis nie jest już taki trwały i ekonomiczny
Toyota Carina V Hatchback