Lista ocen Toyota Celica V (99)

4,4
~#sim.#
Coupe 2.0 i 16V 156KM 115kW
To samochód - legenda, stylistyka dla osób które nie są fascynatami rajdów może być nieco egzotyczna. Celica 5 generacji jest ostatnią \"bestią\" Toyoty z unoszonymi światłami, w czasach jazdy na włączonych światłach cały rok - może być trochę męczące
Dodane 17 lat temu
~elcoyote
Coupe 2.0 i 16V Turbo 4WD 204KM 150kW
Wszystko gra nawet przy tak duzym przebiegu wymienilem 2x sprzeglo obecnie jezdze na spieku (Silnik)
Dodane 19 lat temu
3,8
~taniek84
Coupe 2.0 i 16V 156KM 115kW
ogólnie mówiąc autko jest super.mnie tylko spalanie denerwuje po za tym to piekna rakieta.cudenko.
3,9
~Greg
Coupe 1.6 i 105KM 77kW
Samochód jest rewelacyjny! Ale tylko jeśli dobrze utrzymany, serwisowany i najlepiej bezwypadkowy. Wtedy jest nie da zajeżdżenia, nawet do 300 tyś wytrzyma. Bardzo przyjemnie się jeździ, no i zwraca uwagę :)
Dodane 22 lat temu
4,9
~Skiba.lik@op.pl
Coupe 1.6 i 105KM 77kW
każdy żyd swoje cacko chwali,auto polecam kobietkom bo ładnie się je prowadzi i jest proste w użyciu
~bordag
Coupe 1.6 i 105KM 77kW
Jest to świetne auto, wygodne,o pięknej lini, nigdy się nie zestarzeje. A przy zamontowaniu gazu bardzo oszczędne. Po prostu cudo. Na zakrętach nie musisz nogi z gazu ściągać-auto jest przyklejone. Polecam wszystkim zainteresowanym, pod warunkiem,że wcześniej nikt niekompetentny w nim nie grzebał.
Dodane 20 lat temu
3,6
~domingw@interia.pl
Coupe 2.0 i 16V 140KM 103kW
auto naprawde szybkie i niezawodne mialem je prawie 3 latka i przekonalem sie ze posiada ono dusze, choc usterkowosc zmusila mnie do sprzedazy, (wspanialy wabik na laski)
Dodane 21 lat temu
4,6
~Tomek
Coupe 1.6 i 105KM 77kW
Silnik pracuje bardzo dobrze. Jest elastyczny i dynamiczny. Mimo nie małego przebiegu nie bierze oleju. Praktycznie od wymiany do wymiany nie trzeba dolewać. (Silnik)
Dodane 12 lat temu
~egionista
Coupe 1.8 i 16V 115KM 85kW
mruczy cichutko az milo nawet przy duzych predkosciach -sprawdzone a jesli chodzi juz o obroty ok 4- 5000 to az podskakuje adrenalinka i sie wie czym sei jedzei (Silnik)
4,8
~gargamel
Coupe 2.0 i 16V 156KM 115kW
fantastyczny silnik ,elastyczność bardzo dobra,radzi sobie z tą budą,tyle że ja mam 129KW (Silnik)
Dodane 19 lat temu