Oceny Volvo 345 – wybierz silnik

Najnowsze oceny Volvo 345

4,8
~yogi87@tlen.pl
Hatchback 2.0 95KM 70kW
witam właścicieli tych super samochodów miałem volvo 360GLS 2.0L ten samochód był i jest poprostu kochany silnik jak marzenie nie do zdarcia 2 litry pod machą poprostu bajka 190km/h spokojnie a spalanie idealne mozna w to niewierzyć ale 8Lmiasto a przy duzych predkosciach 150-160km/h tylko 9,5 litra bajka kocham te samochody a inne autka z tych roczników to poprostu złomy przy tych kochanych volvach one są poprostu fantastyczne ja je kocham...
Dodane 20 lat temu
4,3
~aqvatur@wp.pl
Hatchback 2.0 95KM 70kW
mówimy o samochodzie wyprodukowqanym 22 lata temu i o jego pozycji w tym okresie tj 82-3 rok i na ten okres było to auto doskonałe porównywanie go z modelen np.V 70 bo takim tez jeżdze jes nieporozumieniem.Autko jezdzi do dzis jest serwisowane i w pełni sprawne.
Dodane 21 lat temu
~4@hoga.pl
Hatchback 1.4 64KM 47kW
Niedoceniony nw Polsce samochód.Miałem problem z kupieniem wału napędowego. Słyszałem, że w mniejszych miastach brak części zamiennych. Ale w większych nie ma problemu. Prowadzi się super, bezpieczny.Miałem małą stłuczkę z Escortem i widze, że ma 2x mniej uszkodzeń. Gruba blacha, prawie nie rdzewieje.Najchetniej kupie znowu VOLVO.
Dodane 24 lat temu
4,1
~mgalek@ggg.com.pl
Hatchback 2.0 95KM 70kW
Teraz jeżdżę 4 letnia Astrą i nie jestem w ogóle zadowolony, następny mój samochód to będzie NA PEWNO Volvo.Gdyby tym samochodem można było jeździć za granicę(bez strach że może stanąć) to by mi niepotrzebna była Astra)
Dodane 25 lat temu
1,8
~radek-krusz22
Hatchback 2.0 95KM 70kW
nie polecam nikomu, ale macie szczescie trudno to kupic i jeszcze gorzej sprzedac
Dodane 19 lat temu
4,5
~pavlick
Hatchback 2.0 95KM 70kW
Za niewielkie pieniazki mozna kupic auto lepsze od duuuzo mlodszego Poloneza jezdzi sie wygodniej niz ZXem i Lanosem
Dodane 20 lat temu
~Andy
Hatchback 1.4 64KM 47kW
Autko wygodne ,dobrze rozplanowane ale słaby ,psujący się silnik,ciężko dostępne oryginalne części(poza silnikiem Renault).
Dodane 21 lat temu
4,1
~p-jaron@wp.pl
Hatchback 2.0 95KM 70kW
Duze wygodne auto o doskonalych osiagach, niezawodne poza duperelami
Dodane 22 lat temu
4,2
~volvovioczowy
Hatchback 1.4 64KM 47kW
dobrze, bral troche oleju po pół milionie kielometrow ale remoncik w garażu i zasówa ładnie :) nawet zrywny jak na taka pojemnosc i mase samochodu (Silnik)
Dodane 18 lat temu
4,2
~Kowalewski P
Hatchback 1.4 64KM 47kW
jest bardzo dobry na ten rocznik i nie mam z nim klopotów (Silnik)
Dodane 18 lat temu