: lubi wypić ale odwdzięcza się niezłą dynamiką
: na razie brak
bardzo wygodny, podróż 500 km brak zmęczenia, przy prędkości 120 -140 km/h spalanie 8,5 lira, i cisza w kabinie, powyżej 140 - 170 km/h spalanie około 12 l , słyszalne szumy od lusterek i asfaltu , ale nie ma tragedii
Adaptacyjny tempomat dobrze działa, można zaufać, wyhamuję w czas, lepiej niż człowiek. jedyny przypadek kiedy odmówił posłuszeństwa to przy intensywnych opadach deszczu ze śniegiem. bagażnik regularny około 500 litrów. gwiazdka w dół za brak android auto, w starszym samochodzie innej marki miałem ten system dostępny.
5 cylindrów robi robotę, moc 256 km odpowiednia do tej masy.
skrzynia 6 biegów, nie żongluje nadmiernie biegami. przy normalnej jeździe zmiana biegów niewyczuwalna,
zrównoważony, komfortowy, przy ciasnych zakrętach przy 4x4 brak paniki
brak rudej,
bardzo dobra widoczność do przodu i na boki, do tyłu jest kamera. okno dachowe z szyberdachem rozjaśnia wnętrze.
wszystko pod ręka, pamięć foteli kierowcy i pasażera z pełną elektryczną regulacją i podgrzewaniem, również w drugim rzędzie. automatyczne światłą oraz wycieraczka, wykończenie 1 liga
ogrzewanie i wentylacja wydajna, nie zaobserwowałem mglenia szyby, być może dlatego że jest podgrzewana w zimę automatycznie
odpowiednia, na razie nikt nie narzekał
do 150 km/h swobodna rozmowa z pasażerami w drugim rzędzie
na razie tylko paliwo i eksploatacja
dla mnie lux, ma prawie wszystko co chciałem aby miał
za krótko użytkuję
za krótko użytkuję