Wybierz generację
Focus I, 1998-2005 (1811)

4,13 -
Focus II, 2003-teraz (716)

Focus III, 2011-teraz (30)

Super okazje u dealerów
173 samochody w ofercie
Rabaty do 34 450 pln!
Ford Focus

600 komentarzy
469 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
heh 800mil przejechane i ni z gruszki ni z pietruszki rano nie moge odpalic auta i informacja na ekraniku, że z silnikiem coś nie tak jest, kierownica zablokowana i tylko odholowanie pozostało :\ Mój pierwszy Ford i pierwsze rozczarowanie zgodne z przysłowiem, masakra. Stanowczo za dużo elektroniki. Prócz fajnego wyglądu z zewnątrz i dużej mocy, jakoś szału nie ma w osiągach... Może przez to że to automat? nie wiem..
Leo pełen szacun - 197KM!!! Gdzie robiłeś przeróbkę bo przymierzam się do tego ze swoją foką 150KM?
ja tam jestem zadowolony z mojej foczki2002 mam silnik 1.8zetec 115km benzyna zainstalowałem sekwencje lpg choc oczytałem sie ze niby nie nadaje sie do gazu i jestem mile zaskoczony zwłaszcza spalaniem zrobiłem juz tym autem ponad 6000km a noge mam ciezką i srednio 10l trzyma poprzednio miałem vektre 1.6ekotec przy mojej jezdzie do 13l gazu łykała.Ogulnie fajne autko w niskiej cenie do płynnego poruszania sie w miescie i trasie jak narazie dbam o nie oleje itp wymieniam wiec mysle ze posłuzy.
![]()
na firmę
Sprawdź, ile możesz odliczyć podatku VAT
Porównaj liczbę punktów serwisowych z konkurencją
Sprawdź raty leasingu/kredytu
Policz, od jakiego przebiegu warto dopłacić do diesla
![]()

Ocena: