Ocena kierowcy - BMW Seria 3 G20-G21 Limuzyna Facelifting

dg, 8 miesięcy temu
Silnik 2.0 318i 156KM 115kW
Rok produkcji 2024
BMW Seria 3 G20-G21 Limuzyna Facelifting 2.0 318i 156KM 115kW od 2023 - Oceń swoje auto
Nie kupiłby ponownie
Taka trochę nie beemka. Plus wygląd, ale to sprawa gustu, więc każdy sam musi to ocenić. Dla mnie plusy się skończyłyl. Ogólnie bardzo słabo jak za te pieniądze. Jeżeli kupujecie to koniecznie nie z tym silnikiem. NIe jeździłęm z tym mocniejszym więc nie wiem ale mam podejrzenia że jest znacznie bardziej przyjazna.
Niby daje radę i jest cichy w dolnym zakresie obrotów. Plusem może też być spalanie (średnio 7,8). Wersja do spokojnej (bardzo) jazdy. Auto niby przyśpiesza, ale robi to słabo i z rykiem silnika takim trochę nieprzyjemnym. Na sport jest tylko gorzej; bardziej wyje jak jedzie. Mam tez 10 letnie volvo które na papierze niby tylko nieco mocniejsze jest, ale w jeździe jest przepaść. Dlatego bmw tak, ale koniecznie inny silnik i pojeździć przed zakupem.
Działa trochę ospale, ale może to być wina tego silnika że ma problem wkręcić się na obroty. Ogólnie działa płynnie bez szarpnięć. Nowe auto więc nic sie nie dzieje.
Powiedziałbym normalny. Dość sprężysty ale nie za bardzo. Bez szału że to BMW
W mojej ocenie bardzo ładna bryła. To jednak sprawa gustu.
Chyba podobnie jak w większości dzisiejszych aut. Nie jest źle a dodatkowo mam kamere z tyłu.
Jeden wielki tablet w którym szukamy prawie wszystkiego. Poprawia troche ergonomię pokrętło na konsoli środkowej. Takie niestety czasy mamy.
Robi swoje. Cicho i sprawnie.
Jak w kompakcie.
Niby cicho, ale dość głośne odgłosy toczenia opon. Nie wyciszone chyba dostatecznie tylne nadkola.
Nowe więc nic się nie dzieje.
Auto kompletnie nie za te pieniądze które wołaja. Srebrna plasikoza w środku która obawiam się że zaraz się powyciera i pojawią sie łaty.
Nowe
Nowe