Lista ocen Citroen Berlingo I (436)

3,9
~Mariusz: gossy@interia.pl
Mikrovan 1.4 75KM 55kW
Jestem zadowolony z mozliwosci przemieszczania sie tym autem, wygodny, pakowny, niezawodny - dzisiaj wybralbym wersje z mocniejszym silnikiem (moze 2,0 HDI). W sumie poprawne auto bez fajerwerkow, do codziennej jazdy i pracy (600kg ladunku bez problemu)
Dodane 23 lat temu
4,9
~Szymon
Mikrovan 2.0 HDi 90KM 66kW
Auto posiadam już 13 lat obecnie na liczniku 470 tyś. Kupiłem z przebiegiem 130 tyś W tym okresie robiłem dwa razy tylną belkę ,raz sprzęgło. Trzy razy auto nie chciało odpalić za każdym razem okazywało się że problem był z wiązką elektryczną (słaba jakość przewodów elektrycznych utlenianie) Turbina nie ruszana tak samo jak wtryskiwacze Simensa U mnie ma dożywocie, chyba że wcześniej się złamie bo progi zaniedbałem i zaczeło ich ubywać.
Dodane ponad rok temu
4,4
~Adssenbieli
Mikrovan 2.0 HDi 90KM 66kW
wcześniej miałem kilka różnych aut obecnie oprócz tego mam jeszcze 3 i zawsze z przyjemnoscią i luzem wsiadam do berlingo naprawdę polecam jako autko do firmy lub jako samochód rodzinny np zamiast passata. Za te pieniądze nie otrzymujecie komfortu luksusu i porywającego design-u ale godny zaufania samochód w bliskie i dalekie trasy. Polecam w 100%
Dodane 14 lat temu
3,9
~UPR
Mikrovan 1.8 D 61KM 45kW
Gdyby nie problemy opisane wyzej, byłoby doskonale, bo auta praktyczne, fajne, ładne i tanie.
Dodane 17 lat temu
4,4
~nadam
Mikrovan 1.4 75KM 55kW
Dla mnie idealne rozwiązanie - duży, bezpieczny, oszczędny, ładny. To, że mam w tej chwili trzeciego Berlingo niech świadczy najlepiej...
~Karol
Mikrovan 1.4 75KM 55kW
Jak na 237000 km nie bierze nawet grama oleju - półsyntetycznego! Troszkę stuka ale przy takim przebiegu ma do tego prawo. (Silnik)
Dodane 19 lat temu
4,5
~iwonqa
Mikrovan 2.0 TD 115KM 85kW
hmmm może dla niektórych wygląda jak pudełeczko ale dla mnie to świetny funkcjonalny i rewelacyjnie sie prowadzący vanik, ale jak nie spróbujesz osobiście to i tak sie nie przekonasz POLECAM!!
4,3
~WJ
Mikrovan 1.4 75KM 55kW
Jakość wykonania i materiały na bardzo wysokim poziomiekształt ponad czasowy co chcieć więcej
Dodane 18 lat temu
~bebzonio
Mikrovan 1.9 D 70KM 51kW
kupowałem z duszą na ramieniu,miałem pojeździć ze 2 lata i opchnąć, jeżdżę 5ty rok, córki zabroniły sprzedaży, one chcą to autko ode mnie kupić, więc czeka mnie przetarg rodzinny
Dodane 19 lat temu
~Kristofore
Mikrovan 2.0 TD 115KM 85kW
Naprawdę udany samochód moim zdaniem, szczególnie modele starsze z silnikiem 1,8 taki jak mam w c 15. Tani w eksploatacji bez zbędnej elektroniki.