Lista ocen Citroen C15 (73) - Całokształt

Na liście zabraknie 46 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~fiori_17@wp.pl ---- bartek
Furgon 1.8 D 69KM 51kW
Dla ceniacych niezawodnosc i oszczednosc, polecam. Dla ceniacych wygode i luksus, to auto nie jest przeznaczone. Jezdze nim od nowosci kilka razy rozbilem ale jezdzi dalej. Silnik jest niezawodny, podobno dociaga do 500 tys . Blacha to juz historia. Mimo tego polecam.
Dodane 20 lat temu
~jacekratajczak@wp.pl
Furgon 1.9 D 60KM 44kW
to samochud dla tych co nie mają kasy jest brzydki ale nic przynim nie trzeba robic mam go rok robie na budowie i wozi wszystko jak miałem traka to była skarbonka bez dna ile ja kasy ładowałem w traka i zawsze coś a ten most szkoda gadać
Dodane 15 lat temu
~Gufer
Furgon 1.9 D 60KM 44kW
Dla nowego ludzika w firmie . Jak przygrzmoci w słupek to straty finansowe niewielkie . Autko typu czołg , trudno tak uszkodzić tak żeby nie jechało dalej o własnych siłach . zimą super na głebokie śniegi ( C15 plus polskie zimówki ) i się nie zakopiesz .
Dodane 19 lat temu
~Mr.Drums
Furgon 1.8 D 69KM 51kW
Jak na takie autko to całkiem dobrze....bez ładunku udało się wycisnąć z niego 160km/h:):) ale to jak jazda bez trzymanki...nie polecam:)może by się dało więcej:)......autko całkiem przystępne tylko ma jeden malkament...korozja straszna korozja...
Dodane 21 lat temu
~biuro@herbirol.com
Furgon 1.8 D 69KM 51kW
Witam Szukam bokow do drzwi citroena c15, chodzi mi o obicie drzwi od srodka, lub same kieszenie drzwiowe, nowe lub urzywane do modelu z elektrycznymi szybami, i jest to towar niedodostania co takze jest usterka tego pojazdu bo czesci jest ciezko kupic
Dodane 22 lat temu
~micro@xtra.pl
Furgon 1.8 D 69KM 51kW
duża trwałość ekonomiczny idealny na nasze drogi i na ryby :) nie ma elektroniki zapala na pych bez akumulatora,tanie i dostepne czesci,mozna zabrac 6 lódek i wszystko co dusza zapragnie,nawet po wyjeciu siedzenia weldzie europaleta :)
Dodane 22 lat temu
~DzikiBenny
Furgon 1.8 D 69KM 51kW
Kupiłem zadbane auto za 2tys z 2000roku. Nie dolałem kropli oleju. W zimie odpala. W lesie jedzie jak traktor.Na autostradzie tez jak traktor:) Byla na słowacji, wrocławiu, Morzem PL, w bieszczadach...zawsze cało dojeźdza.
Dodane 16 lat temu
~rataj
Furgon 1.9 D 60KM 44kW
jak miałem poloneza to po pracy maska w górze i zawsze coś było do roboty citroen 7 tyś i maski nie podniosłem do gory strasznie nudny jest mam go 3 mieś mało moge o nim powiedzieć ale polonez trak przynim to muł
Dodane 16 lat temu
~C-15D
Furgon 1.4 75KM 55kW
somochod ma 9 lat i już troche sie rosypuje blacha w moim aucie po czterech latach użytkowania znacznie obniżyło się tylne zawieszenie i kiedyś w czasie jazdy miałem awarie silnika i musieli mnie odcholować na lawecie do warztatu
Dodane 19 lat temu

Usterki Citroen C15

Liczba wpisów: 4

Citroen C15 – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Michał Warszawa
Furgon 1.9 D 60KM 44kW
jeżdżę tym autkiem od jakiegoś czasu i to czasami po 1000 km na dobę i mogę powiedzieć, że jestem zadowolony. Autko nie do zdarcia ale nie polecam na bardzo długie wyprawy bo plecy przyrosną do kręgosłupa. Poza tym O.K.
Dodane 20 lat temu