Lista ocen Dacia Sandero III Stepway (25)

3,9
~Marek
Stepway 1.0 TCe LPG 100KM 74kW
nie da się wybrać inaczej - mam 2025 , od lipca zrobiono 12000 km ( 4 miesiące) , samochód na miasto i do ogólnych dojazdów.... całkiem niezły szczególnie za kwotę niecałe 73 tyś , max wyposażenie , skrzynia manualna...... Podstawowe wady: 1). Nawiewy ( klimatyzacja - ogrzewanie ) , nie da się nastawić we wszystkich kierunkach , albo ci wieje gdzieś i jest ci zimno lub gorąco... 2). fotele bardzo twarde , po jakimś czasie zaczynasz...
Dodane 4 miesiące temu
4,1
~Miko
Stepway 1.0 TCe LPG 100KM 74kW
Auto warte swojej ceny. Dobrze się prowadzi i na zwykłej drodze i w terenie. Wykończenie zadowalające. Spalanie średnie benzyny 8 l/100 gazu 9/100km. Na minus to antena którą dokupiłem extra tj płetwę rekina - niestety nie działa prawidłowo duze zakłócenia - serwis sobie nie radzi. Mam dywaniki gumowe - sa niedopasowane - nie polecam - kierowcy jest przymocownany ale wszytkie pozostałe lataja na boki. Relingi zrobione z belek - super pomysł...
~Sebastian
Stepway 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
Fajne auto w rozsądnej cenie niskie spalanie na mieście autko dynamiczne wyposażenie całkiem niezłe patrząc że jest to najtańsze auto na rynku i niczego w nim nie brakuje patrząc na konkurecje która kosztuje zupełnie inne pieniądze
Dodane ponad rok temu
4,7
~Konrad
Stepway 1.0 TCe 90KM 67kW
Bardzo pozytywne zaskoczenie. Auto dość dynamiczne, dobrze złożone, nic nie trzeszczy. Zawieszenie dość miękkie nastawione na komfort, ale pewne w prowadzeniu.
~Grzegorz
Stepway 1.0 TCe 90KM 67kW
To moja druga dacia sandero. Nawet lepsza od poprzedniej.
Dodane 2 lata temu
4,4
~Przemysław
Stepway 1.0 TCe LPG 100KM 74kW
Świetne auto jak za te pieniądze, niskie spalanie, przyjemnie się jeździ ale powłoka lakiernicza dramat. Auto rysuje się niemal od samego patrzenia, bardzo miękki lakier.
Dodane 4 lata temu
~Marcin
Stepway 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
Świetny samochód za te pieniądze. Kamera cofania, martwe pole, instalacje LPG. Bardzo tani w eksploatacji.
Dodane 2 lata temu
~Magik
Stepway 1.0 TCe LPG 100KM 74kW
Super autko, tanie LPG, zero awarii, szybko się zbiera, silnik super jak na ten segment. Na autostradzie głośne, raczej do miasta.
Dodane ponad rok temu
4,8
~Darek
Stepway 1.0 TCe LPG 100KM 74kW
Przy 15 tys km rozszczelniła się pokrywa zaworów - wymiana na gwarancji. Silnik zalany olejem zaczął się dymić (Bezawaryjność (poważne usterki))
4,8
~Darek