Oceny Dodge Nitro 2.8 CRD 177KM 130kW od 2007

Najnowsze oceny Dodge Nitro 2.8 CRD 177KM 130kW od 2007

3,9
~Jankowiak
SUV 2.8 CRD 177KM 130kW
4/5 Minus za mega biedne wersje ktore ujrzały swiatlo dzienne: -brak filtra kabinowego -brak regulacji foteli góra dół, przez co osoby z wzrostem mniej jak 175cm po prostu nie dosięgają nogami do pedałow i ciezko im sie wdusza sprzeglo ktore jest mega glebokie. -doslownie pusta kierownica. Poza klaksonem żadnego przycisku. (Oczywiscie to tylko najbiedniejsze wersje)
Dodane 4 lata temu
3,2
~cezar
SUV 2.8 CRD 177KM 130kW
Auto bezawaryjne. Kiepsko wyposażone jak na tą klasę auta . Jakośc wykończenia wnetrza pozostawia wiele do życzenia. Wyglad zewnetrzny jak dla mnie rewelacyjny. Fajny motor o niezłych osiągach. I to co spowodowało , ze sprzedałem to auto to strasznie głośno podczas szybkiej jazdy(120-130 km/h)i do tego jeszcze beznadziejne hamulce.
Dodane 14 lat temu
1,8
~stanley
SUV 2.8 CRD 177KM 130kW
Producent celowo wprowadza potencjalnych nabywców w błąd danymi o spalaniu. Gdyby podał prawdziwe dane nikt by w dobie kryzysu paliwowego nie kupił tego auta. Średnie spalanie na poziomie 8,4 l można włożyć między bajki.
Dodane 17 lat temu
4,1
~Tomek
SUV 2.8 CRD 177KM 130kW
Fajne, praktyczne auto. Niestety części drogie i niepopularne. Na charakter i za to go lubię.
Dodane 2 lata temu
4,4
~Marlew
SUV 2.8 CRD 177KM 130kW
Lepiej niż myślałem kupując . Wygodny, dużo miejsca w środku, dobrze wyposażony. Mały bagaznik ale wystarczający na wyjazdy. No i świetny wygląd.
Dodane 7 lat temu
4,3
~Paweł
SUV 2.8 CRD 177KM 130kW
Ogólnie polecam to auto , dużo frajdy, nietuzinkowy wygląd. Ma moc.
Dodane 8 lat temu
3,4
~mariusz@watford.pl
SUV 2.8 CRD 177KM 130kW
Miałem przyjemność jeździć tym autem przez 2 tygodnie po drogach i lekkim terenie. Na szosie rewelka jednak jazda w terenie była z lekkim stresem z uwagi na niski spojler.
Dodane 16 lat temu
3,8
~Arek
SUV 2.8 CRD 177KM 130kW
Auto jest lepsze niż myślałem przed zakupem. Jeździ się przyjemnie
Dodane 17 lat temu
4,1
~Seba
3,9
~Tomasz
SUV 2.8 CRD 177KM 130kW
Kupując moje Nitro (2.8 CRD 4x4) wiedziałem, że lubi "wypić" :). Tak też było - średnio 13.3L/100km. Kupiłem to auto, bo po prostu mi się podooba. Poczyniłem 2 proste zabiegi, jesli chodzi o silnik: zainstalowałem magnetyzer Maksor i mój Dodge "podkręcony" został na hamowni do 185KM (bez chipowania!). I teraz najlepsze: Autostrada ze średnią 130km'h - 9,2 L/100 Po "podkręceniu" efekt był natychmiastowy.... (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
Dodane 10 lat temu