Te auta trzeba poprostu kochac to juz prawie zabytek tak jak garbuski i inne takie nic przy nim nie robiłem zawsze brudny jechałem gdzie chciałem miał wgniecenia na dachu bo sie nieraz na nim opalałem nad wodą , maska słuzyła we wakacje za stół troche sie pobrudziła umyłem to jak przedałem w zimie załuje ze sprzedałem nie miałem kasy ale szukam juz drugiego takiego samego ale w dobrym stanie
musi być wyregulowany!!! wziołem nim punto,polo i hehe 2 BMW ze 10 spoilerami szedl mi 160 skrzynia 4 miał kopa
nie nazekałem była w bardzo dobrym stanie jak cały samochód
tylko 3 bo jezdziłem szybko po miescie i mocno sie zawsze przecylał także nieraz wywaliłem głowa w szybe
bez zazutu
kipsko dlaczego??... ja mam 185 folet zawsze na maksa do tył a i tak nogami dotykałem kierownicy a rence w pełnym wyproście (moze ja jakiś niewymiarowy:) )
w zimie łamało powietrze a w lecie otwierałem wzystkie szyby i miałem klime
to kochałem w tym aucie kupiny za 600 złotych i taki kochany duzo miejsca dla wszystkich
mój był mało jezdżony i każdy z moich kolegów co mieli ficiury dziwili sie ze cicho
nie miałem lpg , jezdziłem ostro do 13 w miescie i na trasie koło 7 ale w tedy spokojnie
częsci smiesznie tamie tańszy w zakupie od malucha teraz tak jet ze płacisz za instalacje gazową a auto dostajesz gratis !!!! takie ceny ja mam kupic rocznik 87 z gazem za 1000
przez 20 tysiency wyciekł płyn ze sprzegła przez moja nie uwage koszt 20 zł!!!!!!!!!!!!!