Samochodzik przy 16\" felgach nawet nieźle wygląda z przodu agresywny charakter z tyłu światła paski bardzo fajny pomysł Fiata.
Głośny,Dymi,Bierze Olej,Ma Wycieki.
Skrzynia W miarę dobrze pracuje co to tego nie mam większych zastrzeżeń.
Układ jezdny przeciętny
Widoczność dobra,gorzej jak przyjdzie zima albo pada deszcz wtedy szybki parują i już z tym gorzej..
Nowa nagrzewnica strasznie nie miły zapach wydostaje się przy włączeniu ogrzewania,wentylacja tak sobie.
Przestrzeń bardzo dobra to jest chyba jedna z najlepszych cech tego samochodu dużo miejsca z tyłu jak i dla kierowcy.
jeśli chodzi o silnik to tragedia klekocze jak samolot nigdy więcej nie kupie fiata z silnikiem diesla bo jest gorzej niż tragicznie, w środku natomiast jeśli chodzi o środek to wygłuszenie jest dobre na to nie można narzekać.
miasto 6-8 trasa 5-5.5 naprawy części w miarę tanie choć nie zawsze. Spalanie to chyba jedyna cecha tego samochodu dla której jeszcze go nie sprzedałem:)
Taki samochodzik można kupić patrząc ceny na allegro od 4-5 tys. To autko jest dla osoby która dopiero zdała prawo jazdy i chce się nauczyć jeździć takie jest moje zdanie.
Nietrwałe plastiki z drobiazgami są największe problemy i dużo czasu trzeba poświęcić.
Z poważniejszych usterek układ chłodzenia.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TD 100KM 74kW