Lista ocen Ford Fusion (577)

2,4
~Rafał
Mikrovan 1.4 Duratorq TDCi 68KM 50kW
auto wogóle nie nadaje się na dłuższe trasy ból pleców i głowy gwarantowany osoby podróżujące z tyłu skarża się na mdłości jest to typowe auto dla osoby starszej na wyjazdy na działke
Dodane 19 lat temu
4,5
~Erni
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
lubię ten samochód mimo kilku mankamentów, uważam go za dobry wybór jako samochód za rozsądną cenę
Dodane 20 lat temu
4,6
~Makroerg
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
Model samochodu wydaje się trafnym wyborem dla kogoś, kto poszukuje coś większego niż typowy segment B a nie dysponuje kwotą większą od 50 000 zł.
Dodane 21 lat temu
3,9
~TYTUS.
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
Ogulnie nie jest żle,przejechałem nim z śląska do Angli 23godz.gdzieś około 2500km.w jedną strone z 4 osobami(3 dorosłe,1dziecko).Uważam że jak na auto klasy rodzinnej-miejskie to się spisało bardzo dobrze.
Dodane 21 lat temu
4,4
~ford
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
wsteczny chaczy, lecz podejrzewam że to od zbyt częstego przytrzymywania sprzęgła w korkach (Skrzynia biegów)
4,2
~sla50@wp.pl
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
Ogólnie jestem bardzo zadowolony w kolorze oister silver z przyciemnianymi tylnymi szybami i na alusach wygląda naprawde rewelacyjnie . B.dobrze wyposarzony mały samochód za odpowiednie pieniądze 52.000zł Tylko te spalanie ?
~mm
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
Super wyposażone auto dla rodziny. Bez sportowych doznań ale da się tym jechać dość dynamicznie. Nieszablonowy wygląd
4,8
~stanisław
Mikrovan 1.6 Duratec 100KM 74kW
za tę cenę to najlepsza oferta na rynku, solidny samochód z ogromnym bagażnikiem, ze względu na gabaryty nadaje się do miasta, ale z podróżami także sobie poradzi, dość dynamiczny i oszczędny, bezawaryjny-ponad 300 000 km bez usterki-użytkowany codziennie od 5 lat nie zawiódł. Czekam na kolejną generację tego modelu.
Dodane 16 lat temu
~Lookash
Za słaby silnik, trochę nie do końca dobrze wykonany wewnątrz, za mało na 5
Dodane 18 lat temu
3,3
~wojciech2@onet.eu
Mikrovan 1.4 Duratorq TDCi 68KM 50kW
Przesiadłem się z mondeo kombi i czuję się trchę dziwnie, jedak samochodzik mi sie podoba a co najważniejsze łatwiej się parkuje.
Dodane 19 lat temu