Lista ocen Ford Fusion (577)

~Kkkk
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
Odgłos trochę \"chropowaty\" na jałowych obrotach. Poniżej 2tys. obrotów nie za wiele się dzieje, ale to przecież mała jednostka, nie ma co narzekać. Optymalna jazda 2-3tys. Gdy trzeba Mocy - 4tys i wtedy potrafi byc całkiem dynamiczny. (Silnik)
Dodane 15 lat temu
3,3
~pierog
Mikrovan 1.4 Duratorq TDCi 68KM 50kW
Ogolnie nie lubilem jezdzic tym autem. Malo komfortowe i do tego wolne. W aucie musze miec jedno albo drugie. Teraz mam primere i musze powiedziec ze tak jest i to o to:)
Dodane 17 lat temu
3,2
~ssl
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
cieniutko mam jedynie nadzieje, ze opowiesci o serwisie w kazdym kraju (lubie w wakacje pojechac dalej dlatego kupuje nowe samochody) sa prawdziwe
Dodane 20 lat temu
3,9
~krzysztof2108@gmail.com
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
Samochód wygodny dla dwu osobowej rodziny. Nie ma problemów z parkowaniem w ciasnym garażu. Łatwy w prowadzeniu. Dobra widoczność. Samochód dla osób , które nie muszą udowadniać innym kierowcom jakimi są dobrymi kierowcami i jeżdżą spokojnie co nie osznacza, że wolno.
Dodane 18 lat temu
4,5
~Romek
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
Świetnie wyposażony samochód w cenie klasy B, ale wielkości compacta. Jeżeli nie jest to auto służbowe, to można liczyć na długą bezproblemową eksploatację.
Dodane 19 lat temu
3,8
~krzyhoo1@yahoo.co
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
3 lata temu nie było nic na rynku tej wielkości i w tym wyposażeniu za 50K zł (seria x100 Forda); samochodzik niezawodny (gdyby nie teleskopy i denerwujące złażenie warstw skóry z kierownicy), pakowny, dobrze trzymający się drogi, ciut za głośny, z nadmiernym apetytem na paliwo (nie ma mowy o zejściu poniżej 6l/100km), wciąż przyciągający uwagę na ulicy
Dodane 18 lat temu
4,3
~Tytus.
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
Pomimo kilku mankamentów dałem ocene doskonałom.Pochwała za praktycznie wszystko,niema samochodów bez mankamentów(wystarczy czytać prase motoryzacyjną lub neta widać że nawet synonim niezawodności mercedes lub toyota i jeszcze wiele innych prestiżowych aut nie jest pozbytych wad),więc niema co narzekać.Oczywiście powinna należć się dwuja za serwis (chodzi o ceny praktycznie wszystkiego).Pomimo tego trzeba powiedzieć że obsługa jest...
Dodane 19 lat temu
4,2
~Adrian
Mikrovan 1.4 Duratec 80KM 59kW
Auto spełnia moje oczekiwania w wystarczającym stopniu. Uwagi kieruję do jakości tworzyw sztucznych, które nadają się do poprawy. Także klamka do otwierania maski jest wykonana beznadziejnie. Zbyt miękka, sprawia wrażenie że zaraz się złamie. Takż zawieszenie powinno być bardziej komfortowo zestrojone. Silnik dobrze obudowany z łatwym dostępem do zbiorników z płynami. Polecam lakier metalizowany.
Dodane 20 lat temu
3,9
~bystry1975
Mikrovan 1.4 Duratorq TDCi 68KM 50kW
Uważam auto za udane.Mimo,że jest na płycie fiesty miejsca jest więcej.Bagażnik duży jak klasę auta.Siedzi się wysoko co pomaga w obserwacji otoczenia auta.Zwiększony prześwit bardzo pomaga w zimie(mieszkam w górach)oraz na naszych kiepskich drogach(krawężniki też nie są straszne)Dynamika auta w mieście zupełnie wystarcza.Za miastem powyżej 100kmh jest tak sobie dlatego będę robił chipa na ponad 90KM i 220Nm momentu. Trochę głośno w...
Dodane 13 lat temu
Dziennik kosztów dla Ford Fusion
5,5
7,1
9,8
4,3
~Krakers
Mikrovan 1.4 Duratorq TDCi 68KM 50kW
Za takie pieniądze nie kupi się samochodu tak przestronnego, jak ten. Podróżuje się wygodnie (warto dokupić skrzyneczkę wycieczkową mocowaną na tylnej kanapie) i bardzo oszczędnie. Do bagażnika wejdą dwa trupy, a po złożeniu oparć (niestety podłoga nie jest płaska) można przewieźć pralkę i kuchenkę.
Dodane 12 lat temu