Lista ocen Ford Mondeo IV Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW 2007-2014 (40) - Widoczność

Na liście zabraknie 28 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Michał
Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW
Generalnie lipa. Jestem niski, więc podwójna lipa. Nie mam też czujników cofania - lipa do sześcianu ;) Zgadzam się w pełni z innymi, że szerokie słupki boczne skutecznie podwyższają poziom adrenaliny przy skręcaniu i wjeżdżaniu na przejście dla pieszych. Ktoś to trafnie ujął - poziom bezpieczeństwa dla osób wewnątrz wzrósł, a dla tych na zewnątrz raczej spadł. Przy parkowaniu też mam nielekko - ciągle nie mogę wyczuć tyłu auta (mam...
Dodane 14 lat temu
~www.duzypan.pl
Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW
Slabo... Do tylu, bo malo cio widac - chyba czas zainstalowac czujniki, do rpzodu przy parkowaniu tragedia, a na boki - poprzez boczne slupki to juz dramat. Juz dwa razy [uzytkuje auto 1 msc!] malo co nie przjechalem czlowieka, ktory nadszedl z lewej strony i sie schowal za slupkiem. Mimio, ze poprawili bezpieczenstwo osob wewnatrz to pogorszyli tych na zewnatrz. Slaby kompromis. W miescie bardzo trzeba uwazac i jezdzic duzo wolniej niz...
Dodane 17 lat temu
~Andrew
Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW
No to jest czego się szuka w aucie. Przyjemnośc z jazdy w takich warunkach. Siedzenia lekko sportowe (wersja titanium), wygodne, z pełną regulacją, miejsca pod dostatkiem dla wzytskich, Wydajna klimatyzacja i genialny bajer - ogrzewana przednia szyba. Radio Sony mega szybko się porysowało, w zasadzie juz na drugi dzień po wyjeździe z salonu. Ale nadal gra zacnie.
Dodane 10 lat temu
Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW
Nie rozumiem uwag o szerokich słupkach itp. Takie są jak wszędzie,a poza tym co oznacza szeroki słupek-z jakiej odległości patrząc?. Długopisem też można przysłonić pole widzenia.Ocena dobrze za wysoką maskę - trudno wyczuć przód. Bardzo dobre duże lusterka.
Dodane 16 lat temu
~mikra_
Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW
Na pewno jeden z drobnych mankamentów. Z przodu tak sobie (grube słupki przednie), z tyłu lipa totalna. Auto jest dość długie (równiez przód jest dość długi), co przy braku czujników sprawia parkowanie dość kłopotliwym manewrem.
Dodane 11 lat temu
~komonk@o2.pl
Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW
stosunkowo nisko się siedzi ( porównuje do VW passat b6 - choć tamten był krytykowany że siedzi się za wysoko ) , przodu nie widać , słupki przednie jakby bardzo szerokie , do tyłu maskara , wydaję się że auto o 1 m dłuższe
Dodane 15 lat temu
~RAMIREZ
Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW
TO OGROMNY SAMOCHÓD I WIDOCZNOŚĆ JEST TAKA JAKA MOŻE BYĆ W TAKIM SAMOCHODZIE. DZIWI MNIE ZE W PODSTAWIE FORD NIE MONTUJE CZUJNIKÓW COFANIA TYLKO KAŻE SOBIE PŁACIĆ ZA NIE 1200ZŁ:(. LUSTERKA BARDZO DUŻE CO UŁATWIA MANEWRY NA PARKINGU.
Dodane 15 lat temu
~robertcichowlas@gmail.com
Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW
Do przodu - bardzo dobrze. Lusterka boczne - ogromne i funkcjonalne. Prawie nie ma martwej strefy. Do tyłu - gorzej. Trzeba przyzwyczaić się do dość wysokiego \"tyłka\" i mocno pochylonej szyby w liftback\'u.
Dodane 16 lat temu
~Mati
Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW
Jak to w liftbacku - słabo do tyłu widać. Najbardziej mnie irytuje to, że na skrzyżowaniach słabo widzę w prawo. Nie wiem skąd się to bierze, ale jakieś to takie irytujące...
Dodane 10 lat temu
Dziennik kosztów dla Ford Mondeo IV Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW
~Art
Hatchback 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW
Dobrze, ale nie rewelacyjnie. Z przodu trzeba wziąć pod uwagę słupki przedniej szyby - czasem trzeba się wychylić. Z tyłu przydałyby się czujniki parkowania-auto jest długie.
Dodane 12 lat temu
Ford Mondeo IV Hatchback