Lista ocen Honda Odyssey III (18) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 9 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~kos_tomasz
Minivan 3.5 V6 252KM 185kW
Pojazd tak cichy, że chwilami niesłyszalny. O dziwo na fabrycznych Michelinach LX4, o których przeczytałem na forach, jeszcze przed zakupem, wiele krytycznych opinii. Szumy powietrza nawet przy max prędkości na komfortowym poziomie. Jedyna denerwująca rzecz to drobne stuki w okolicy mechanizmu przesuwanych drzwi. Czarni bracia z Alabamy prawdopodobnie muszą się trochę bardziej przykładać na montażu.
~Grzegorz
Minivan 3.5 V6 252KM 185kW
Trzeba tylko zmienić opony na europejskie. Oryginalnie zakładają całoroczne i w naszych warunkach są takie sobie latem i takież zimą i jeszcze hałasują. Po tej zmianie można się oddać słuchaniu ulubionych utworów. Nic nie zakłóca nawet przy większych prędkościach.
Dodane 12 lat temu
~auto.do.slubu@interia.pl
Minivan 3.5 V6 252KM 185kW
Mam wersje LX - podstawowa. Tutaj ogumienie jest BRIDGESTON ktore jest nieporownywalnie cichsze od MICHELLIN\'a bedacego na wyposazeniu wyzszych wersji
Dodane 16 lat temu
~trek@poczta.onet.pl
Minivan 3.5 V6 252KM 185kW
Silnika nie słychać. Szum powietrza powyżej 130km/h. Fabryczne Micheliny to pomyłka - głośne przy każdej prędkości.
Dodane 17 lat temu
~Radek Honda Odi
Minivan 3.5 V6 252KM 185kW
Gdzieś wyczytałem że opony szumią.. Myślę że to wina opon a nie wyciszenia. U mnie jest ok
Dodane 6 lat temu
~Gałgan
Minivan 3.5 V6 252KM 185kW
Słychać tylko szum opon. Ale jak pisałem wcześniej to podobno po zmianie na inne ginie. Nie sprawdzałem.
Dodane 16 lat temu
~Artur
Minivan 3.5 V6 252KM 185kW
fajna akustyka wnetrza, nawet przy jezdzie po autostradzie 140km/h.
Dodane 8 lat temu
~ojciec
Minivan 3.5 V6 252KM 185kW
Może to zasługa elektroniki mam zamontowany jakiś system aktywnego wyciszania .
~luk
nieźle ale pan nie jechał Espacem INITIALE
Dodane ponad rok temu
~Tomasz Adamski
Minivan 2.4 i 16V 4WD 160KM 118kW
głośny silnik i stuki z zawieszenia