: BRAK SZACUNKU DLA KLIENTA I TOTALNA NIEWIEDZA
Spodziewałem się większego kopa. Moc silnika jest zadowalająca dzięki bardzo dobremu wyciszeniu oraz napędowi 4x4 nie czuć prędkości. podczas wyprzedzania rewelacja.
Automat działa bardzo dobrze praktycznie nie czuć kiedy zmienia biegi. Jest to 1 moje auto z automatyczną skrzynią biegów i powiem że jestem miło zaskoczony. Jak najbardziej polecam automatyczną skrzynię biegów w sportagu.
Rewelacja trzyma się bardzo dobrze drogi. W terenie też sobie radzi całkiem całkiem. Piaszczyste hałdy pokonuje bez zarzuty. Mimo że bulwarówka to w terenie daje radę nawet na zwykłych szosówkach.
ok
Jeżeli się pędzi w okolicach 140 - 160 km/h to autko wciągnie 10,5 l ON jeżeli jeździ się rozsądnie i nie przekracza się 120 km/h to 8 l więc jak na te gabaryty uważam że bardzo przyzwoicie.
I tu cały problem jeżeli chcecie kupić nowe auto to odradzam KIA POLSKA OLEWA TOTALNIE KLIENTÓW DEALERZY NIGDY NIE INFORMUJĄ CO SIĘ DZIEJE Z ZAMÓWIENIEM. KONTAKT ZEROWY TRZEBA DZWONIĆ Z ZASTRZEŻONYCH ŻEBY ODBIERALI TELEFON. JAKOŚĆ OBSŁUGI KLIENTA FATALNA PO 9 MIESIĄCACH OCZEKIWANIA ZREZYGNOWAŁEM Z ZAMÓWIONEGO AUTA I WZIĄŁEM TO CO BYŁO. TO JEST MOJA 2 KIA I OSTATNIA.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 CRDi 184KM 135kW