Oceny Lancia Kappa Sedan 2.0 LE 146KM 107kW 1994-2001

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Lancia Kappa Sedan 2.0 LE 146KM 107kW 1994-2001

~BAN
Sedan 2.0 LE 146KM 107kW
samochód mam od pól roku, jak go kipiłem to się w nim zakochałem, znajomi mówią że to włoch więc moga być problemy, ja odpowiadam że z każdym samochodem są problemy mniejsze lub większe. Każdy chwali co ma i mówi xle o tym czego nie ma bo gdzieś usłyszał od kogoś.
Dodane 19 lat temu
4,2
~Chex
Sedan 2.0 LE 146KM 107kW
4,5 na 5. To wynik naprawde dobry. I teraz slowk kilka o samochodze. Nie jest to auto idealne podobnie jak inne Lancie ( Delta, Dedra ) ale prawda jest taka, ze jest to samochod z dusza. i Kiedy wstaje czlowiek rano przeciera oczy i zdaje sobie sprawe, ze czeka na niego Kappa momentalnie na buzi rysuje sie duzy usmiech. Bo to auto daje to co dla mnie w samochodach najwazniejsze. RADOSC z jazdy. I te poczucie intymnosci... cos niesamowitego...
Dodane 20 lat temu
4,4
~Dziaaduuu
Sedan 2.0 LE 146KM 107kW
Polecam każdemu, aby zobaczył, że włoskie auta są naprawde wyjątkowe
Dodane 13 lat temu
4,2
~Mirek
Sedan 2.0 LE 146KM 107kW
Bardzo duży i pakowny samochód za niewielkie pieniądze. Ładnie wykonane wnętrze. Szkoda tylko ze tylna kanapa się nie składa.
Dodane 13 lat temu
~lesfro@wp.pl
Sedan 2.0 LE 146KM 107kW
Pod pewnymi warunkami.Nie tolerujemy żadnych usterek,nawet najdrobniejszych.Dbamy o oleje i przeglądy.(nie musi być warsztat).Krótko mówiąc kochamy ją technicznie.
Dodane 15 lat temu
4,6
~Bursztyn13@vp.pl
Sedan 2.0 LE 146KM 107kW
Poteżne luksusowe auto za całkiem przyzwoite piniądze,w standardzie ma wszystko oprócz skóry,no i właściciel może sie czuć orginalnym,bo spotkać drugie identyczne jest raczej bardzo ciężko;-))
Dodane 19 lat temu
4,1
~Tomek, fomicz@wp.pl
Sedan 2.0 LE 146KM 107kW
Jestem bardzo zadowolony z auta, ktore mimo, ze ma najslabszy benzynowy silnik zachowuje sie przyzwoicie w kazdych warunkach.
Dodane 23 lat temu
4,8
~piotr
Sedan 2.0 LE 146KM 107kW
rewelacja przejechałem 70 tys bez żadnej usterki oby tak dalej ,cicho, dynamicznie,bardzo elastyczny silnik (Silnik)
Dodane 9 lat temu
~wojtek
Sedan 2.0 LE 146KM 107kW
jeżdzi się jak po szynach trochę drogie części w tym słynne łączniki stabilizatora ale ogólnie super. (Układ jezdny)
Dodane 16 lat temu
4,6
~Zbyszek
Sedan 2.0 LE 146KM 107kW
Urwała sie sruba napinacza paska alternatora.Koszt awarji to 15zł.Wymieniałem sam (Bezawaryjność (poważne usterki))
Dodane 17 lat temu
Lancia Kappa Sedan